Τα νέα τρέχουν και η εκπομπή FTHISTV στον ΑΝΤ1, κάνει follow σε ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στη showbiz!

Στην εκπομπή της Τρίτης ο δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Το Αμάρτημα της Μητρός μου», Ορέστης Τζιόβας, έρχεται στο στούντιο και μιλάει για όλα! Η εκπομπή πηγαίνει στο θέατρο Μουζούρη και συναντά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δίνει πληροφορίες για τη νέα του παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, «Ένας υπηρέτης για δύο αφεντικά», του Κάρλο Γκολντόνι. Ακόμα, ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς μιλάει στην κάμερα της εκπομπής FTHISTV, ενώ ο Βασίλης Δρυμούσης, δίνει το στίγμα της νέας σεζόν με παιχνιδιάρικη διάθεση από το Allou Fun Park.

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο πλατό της εκπομπής συναντάμε τον Γιώργο Τσαλίκη. O γνωστός τραγουδιστής, μιλάει για όλα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ακόμα, η εκπομπή εκπέμπει στους ρυθμούς του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Όσα είδαμε και όσα έγιναν στη συναυλία του από το Θέατρο Βράχων, το προηγούμενο βράδυ, παίζουν στο FTHISTV!

Τέλος, ο γνωστός φωτογράφος των celebrities, Θωμάς Χρυσοχοΐδης μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για τους stars που έχουν περάσει από τον φωτογραφικό του φακό και αποκαλύπτει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις διάσημες συνεργασίες του.