Το «Πρω1νό» και η Φαίη Σκορδά επέστρεψαν για ακόμη μία χρονιά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με νέο πλατό, νέα δημοσιογραφική ομάδα, νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όρεξη, ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια.

«Καλημέρα σε όλους! Καλώς ορίσατε! Καλή σεζόν να έχουμε! Να μπορούσα να έρθω τώρα να μου κάνετε πρώτα εσείς μια μεγάλη αγκαλιά εκεί που κάθεστε αγαπημένα μου κορίτσια και να σας δώσω ένα ζεστό φιλί. Μου λείψατε πολύ! Υπάρχει το άγχος, αλλά υπάρχει και μεγάλη χαρά φέτος. Είναι 15 χρόνια που είμαστε μαζί και λέμε καλημέρα και κάθε χρονιά είναι διαφορετική, γιατί και οι συνθήκες στη ζωή μας είναι διαφορετικές κι επηρεάζουν και πώς είμαστε στο γυαλί. Φέτος βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα…» είπε η Φαίη Σκορδά, λίγο πριν υποδεχτεί τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές σύστησε τους συνεργάτες της, παλιούς και νέους. Στην παρέα της φέτος θα είναι οι: Λίτσα Πατέρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Άρης Καβατζίκης, Βασίλης Καλλίδης και Δημήτρης Μακρυνιώτης.