Έχει κάθε λόγο από σήμερα η Ναταλία Γερμανού να είναι μες στην καλή και τρελή θα λέγαμε χαρά, αφού όχι μόνο ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, αλλά υπέγραψε και για τη νέα σεζόν 2012 – 2013 να συνεχίσει η επιτυχημένη εκπομπή “Μες στην καλή Χαρά”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του radar.gr, η δημοφιλής παρουσιάστρια – δημοσιογράφος, από τις αρχές Ιουλίου είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού ώστε να αποφανθούν το μέλλον της εκπομπής.

Έτσι , ο τηλεοπτικός σταθμός έδωσε το “πράσινο φως” η Ναταλία Γερμανού να μας λέει καλημέρες και για τα Σαββατοκύριακα του 2012 – 2013.

Η πορεία του “Μες στην καλή χαρά” μόνο ανοδική ήταν τη σεζόν που μας πέρασε.

Από την άλλη, αίσθηση μεγάλη προκάλεσε στο τηλεοπτικό κοινό για το “κλείσμο” της εκπομπής να επιστρατευτεί η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση. Αίσθηση, γιατί σπάνια η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Σαφώς κι αυτό αναγνωρίζεται ως επιτυχία της εκπομπής και κυρίως της Ναταλίας Γερμανού.

Τέλος, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα παραμείνει ίδια η παρέα στον καναπέ. Ωστόσο, στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα βρίσκεται η δημοσιογράφος που “έχτισε” την εκπομπή, Μαίρη Κούσουλα!