Εξελίξεις στο Power Of Lοve με τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά

Το ζευγάρι ξαναμπήκε στο παιχνίδι


MEDIA
7:58
14/05/2018
Εξελίξεις στο Power Of Lοve με τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά
3
loading

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου φαίνεται ότι επέστρεψαν στο σπίτι του Power Of Lοve.

Το ζευγάρι ξαναμπήκε στο παιχνίδι και αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο τι θα γίνει με τους δυο αυτούς παίκτες. Αν δηλαδή θα μείνουν στο σπίτι ή θα φύγουν.

Στο trailer πάντως του νέου επεισοδίου βλέπουμε και την Μαρία Μπακοδήμουυ να κάνει μια ανακοίνωση στους υπόλοιπους παίκτες. Η παρουσιάστρια θα τους ζητήσει να ψηφίσουν για το αν δέχονται ή όχι να ξαναμπούν στο παιχνίδι ο Δώρος με την Αθηνά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Elenagelina

  Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω το ύφος της Αννας που ειναι μονίμως επικριτικά σχεδόν για όλους,επειδή και η πιο μεγάλη απο τις γυναίκες εκεί μέσα και τις εμπειρίες που εχει στην Τουρκία .......και στα ...νυχτομαγαζα χαμηλης ποιότητας . Κανει την δασκάλα ..και ειναι πολυ κακιά στην πραγματικότητα....ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

  ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΏΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ POWER OF LOVE. TΟυσία ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ και δεν έχουν να δώσουν τίποτα πια.

  Το ίδιο ισχύει και για την Αννα και τον Παναγιώτη. Τελος για αυτούς πλέον.

 2. avatar Ευαγγελος πλαστρας

  Νά βγει ο Δώρος με την Αθηνά

 3. avatar Ευαγγελία πλασταρα

  Νά μπει ο Δώρος με την Αθηνά

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει