Για τους λόγους που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι εκτός τηλεόρασης, τα προσωπικά της και το ενδεχόμενο να γίνει μαμά μίλησε στο περιοδικό «Hello» η Παναγιώτα Βλαντή.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στο γιατί τον τελευταίο καιρό δεν την βλέπουμε στο «γυαλί»: «Ήταν μια κακή συγκυρία, καθώς μου προτάθηκαν μια θεατρική και μια κινηματογραφική δουλειά, αλλά δεν έγιναν τελικά, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας. Έτσι, έμεινα εκτός. Διάβασα, ταξίδεψα -όσο μπορούσα-, μαγείρεψα. Ήθελα να δω φίλους και να ασχοληθώ περισσότερο με την οικογένειά μου που την είχα παραμελήσει».

Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογείται ότι της έχει λείψει ο φακός: «Μου έλειψε ο φακός και είμαι πολύ χαρούμενη που θα κάνω μια νέα ταινία. Το σενάριο έγραψαν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, που έκανα και τα “Μαύρα μεσάνυχτα”. Πρόκειται για μια απίστευτη μαύρη κωμωδία και πραγματεύεται την Ελλάδα του σήμερα και της κρίσης. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο».

Τέλος αναφέρθηκε και στη μητρότητα και στο αν φαντάζεται τον εαυτό της μαμά: «Φυσικά. Δε θα ήθελα σε δέκα χρόνια από σήμερα να είμαι μόνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θέλω να είμαι περιστοιχισμένη από κόσμο. Το έχω σκεφτεί και το παιδί….. Ξέρω ότι ως άνθρωπος δίνομαι πολύ. Είμαι δοτική και θέλω να φροντίζω τους γύρω μου. Είμαι “μαμά” σε αυτό. Δεν ξέρω αν είναι καλό το μαμαδίστικο στοιχείο μου, αλλά το έχω».