Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο νέος κριτής του MasterChef. Η «θητεία» του στο εστιατόριο του Gordon Ramsay όμως ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον ίδιο.

«Μου άρεσε πολύ η μαγειρική και ήθελα να πάω στο Λονδίνο για να δω γιατί εκεί είναι καλύτεροι από εμάς. Μόλις είχα φύγει από τον Λουκάκο και τον είχα πάρει και του είχα πει ότι δεν μπορώ άλλο, κουράστηκα. Ο Γιάννης είχε πάρει το αεροπλάνο, είχε έρθει να κάνει ψυχολογικό support και μου λέει κάτσε, είναι νωρίς για να φύγεις ακόμα».

Όπως ανέφερε: «Οι κουζίνες στο Λονδίνο είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, δεν είναι όπως στις άλλες χώρες, είναι λίγο σκληρές, αλλά πηγαίνεις για έναν σκοπό αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να πας να ταλαιπωρηθείς. Για να πας πρέπει να σου αρέσει πολύ η μαγειρική.

Τον φοβήθηκα τον Gordon Ramsay όταν τον είδα, προφανώς. Όταν πηγαίνεις σε κάποιο μαγαζί να δουλέψεις, πηγαίνεις για να πάρεις γνώση, το γύρω γύρω δεν σε απασχολεί. Αν είσαι προσηλωμένος εκεί είναι λίγο πιο εύκολο».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο κριτής του MasterChef δεν δίστασε μεταξύ άλλων να απαντήσει στις ερωτήσεις της Κατερίνας Καραβάτου σχετικά με τους παίκτες του παιχνιδιού μαγειρικής.

Όπως είπε ο Τιμολέων φαίνεται να αγαπάει περισσότερο τη μαγειρική, ενώ η μεγαλύτερη συμπάθειά του είναι ο Τζώρτζης «για αυτό μου αρέσει τον πειράζω».