Μετά από άλλη μία πολύ δυνατή μάχη σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό στίβο η ομάδα της Φωτιάς πήρε μία μίνι ρεβάνς για την ήττα της στον αγώνα επικράτειας κερδίζοντας στον αγώνα για την ασυλία και έτσι για 2η εβδομάδα δεν θα έχει υποψήφιο παίκτη για αποχώρηση.

NOMADS

Σε αυτή τη δύσκολη θέση ξαναμπήκαν οι Νομάδες της Ζούγκλας οι οποίοι ηττήθηκαν στον μεγάλο τελικό από τους σελέμπριτις και κάθισαν απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ώστε να βγάλουν 2 παίκτες υποψήφιους. Ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Οροκλός ψήφισε τον Φώτη Φιλιππόπουλο ο οποίος μπαίνει στην διαδικασία της αποχώρησης για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Ο αρχηγός δικαιολόγησε την επιλογή του λέγοντας πως ο Φώτης δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα. Ο Φώτης Φιλιππόπουλος από την πλευρά του άφησε υπόνοιες για κάποιου είδους κλίκας μεταξύ των αγοριών της ομάδας την οποία παρέα προσπάθησε να προσεγγίσει αλλά δεν κατέστη δυνατό.

NOMADS

Μετέπειτα ωστόσο υπήρξε και άλλη ένταση μεταξύ όλων των παικτών καθώς όλοι άφησαν για όλους τους συμπαίκτες τους και από μία υπόνοια για την παρουσία τους. Τελικά με 2 ψήφους δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση θα είναι η Νατάσα Καλογρίδη. Η ένταση πάντως μεταξύ της ομάδας της Ζούγκλας είναι εμφανής και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια της εβδομάδας εντός της βίλας.

NOMADS NOMADS NOMADS NOMADSNOMADSNOMADS