Η χθεσινή μέρα του reality επιβίωσης Nomads τελείωσε με την ανατροπή στον αγώνα επικράτειας. Η ομάδα της Ζούγκλας συνεργάστηκε με την ομάδα των Ωκεανών και πέταξαν εκτός συναγωνισμού την ομάδα των σελέμπριτις. Εν τέλει κέρδισαν στον αγώνα και μετακινήθηκαν από τα χαμηλά της παραλίας στη βίλα, με την ομάδα της Φωτιάς να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.

NOMADS

Στην παρουσίαση του σημερινού επεισοδίου και πριν τον αγώνα ασυλίας βγήκαν τα μαχαίρια καθώς οι μπηχτές και οι ειρωνείες έδιναν και έπαιρναν από τις δύο πλευρές. Η ομάδα της Φωτιάς «άδειασε» τους αντιπάλους της μέσω του Αλεξάνδρου καθώς αποκάλυψαν πως είχαν συνενοηθεί ο καθένας να παίξει για την ομάδα του. Δεν τα κατάφεραν όμως και με μία κυνική παραδοχή οι Πολίτες απάντησαν πως «οι Κόκκινοι ήταν η πιο ισχυρή ομάδα και άρα έπρεπε να φύγουν από τη μέση».

NOMADS

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους σελέμπριτις όπου με μπροστάρη τον αρχηγό Γιώργο Μαυρίδη «επιτέθηκαν» λεκτικά στους Πράσινους με τον γνωστό παρουσιαστή να ρωτά ειρωνικά «Κοιμηθήκατε καλά χθες το βράδυ στη βίλα;». Οι Παναγιώτης Βασιλάκος και Κωνσταντίνος Οροκλός σήκωσαν το γάντι απαντώντας πως δεν πρέπει να ειρωνεύεται και πως μεταφέρει ένταση χωρίς λόγω.

NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS NOMADS