Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», στην οποία έκανε μια από τις γνωστές του (πλέον)… εισβολές του από το διπλανό στούντιο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τονίζοντας ωστόσο, στην Ελεωνόρα Μελέτη ότι δεν θα μείνει για πολύ.

Ο παρουσιαστής χαιρέτησε τον παίκτη του Survivor, που αποχώρησε χθες από το παιχνίδι και αφού πρώτα έκανε μαζί του χιούμορ, στη συνέχεια του είπε: Θέλω να σου εκφράσω τον θαυμασμό και τα συγχαρητήριά μου και του είπε ότι «για μένα είσαι ο νικητής». Μάλιστα, τόνισε ότι του έκανε εντύπωση πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο μόνος από τους καλεσμένους που μέχρι σήμερα του μίλησε στον πληθυντικό.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ρώτησε τον συνονόματό του πώς γίνεται, παρά το γεγονός ότι τα σωματικά χαρακτηριστικά του δεν τον βολεύουν, να τα βάζει με «υπεράνθρωπους» όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να απαντά: «Όσοι με γνωρίζουν, το ήξεραν ότι θα φτάσω μέχρι εδώ. Έχω ψυχή και είμαι αληθινός. Μόλις είδα τη διαφήμιση στην τηλεόραση δεν κοίταξα τίποτα άλλο. Το ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω, έγινε και τελικά τα κατάφερα να φτάσω μέχρι εκεί που ήθελα».

Μάλιστα, λίγο πριν το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στην Ελεvνόρα Μελέτη: «Μου άνοιξε η όρεξη. Δεν θα μου φέρετε κάτι να φάω; Από το Survivor ήρθα…»!