Στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor οι τηλεθεατές είδαν τον Γιάννη Σπαλιάρα σχεδόν να… πανηγυρίζει την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωνε πως ο παίκτης των Διάσημων που αποχωρεί είναι ο Μπο.

Εξηγώντας τις αντιδράσεις του αυτές ο Γιάννης Σπαλιάρας υποστήριξε πως γενικά στο παιχνίδι είχε έρθει πιο κοντά με τον Γιώργο Χρανιώτη και πως πιστεύει ότι εκείνος άξιζε περισσότερο να μείνει αν και ο γνωστός ράπερ είχε βελτιωθεί τελευταία αγωνιστικά:

«Όχι μόνο γιατί στην καθημερινότητα και στη συμβίωση ήταν πιο σωστός σε όλους αλλά δεν έκανε πράγματα για να είναι αρεστός. Τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Μπο δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα:

Η αντίδραση του Σπαλιάρα στο Συμβούλιο του Νησιού:

Ο Μπο επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και στο αεροδρόμιο περίμεναν τον παίκτη του Survivor πολλοί δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι. Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τα κιλά που έχασε, αποκάλυψε ότι θέλει νικητή του Survivor τον Γιώργο Αγγελόπουλο και σχολίασε την χαρά του Γιάννη Σπαλιάρα στο Συμβούλιο του Νησιού όταν και ανακοινώθηκε ότι ο Μπο θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. «Αφού κάναμε έναν άνθρωπο να χαρεί, τι καλύτερο; Μια χαρά! Δεν τρέχει τίποτα», είπε.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Μπο: