Αντίστροφη μέτρηση για πτώχευση στον ΔΟΛ

Δραματικές εξελίξεις στον όμιλο


MEDIA
17:37
10/01/2017
Αντίστροφη μέτρηση για πτώχευση στον ΔΟΛ
3
loading

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, όπου φαίνεται πως ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τις διαδικασίες πτώχευσης του ομίλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά νωρίτερα σήμερα από τον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση, στη διάρκεια γενικής συνέλευσης.

Όπως έγινε γνωστό, η Alpha Bank και οι άλλες πιστώτριες τράπεζες έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης. Πάντως, η ενημέρωση από τις τράπεζες είναι ακόμη προφορική και αναμένεται η επίσημη. Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, ο Σταύρος Ψυχάρης θα θεωρηθεί αποχωρών μέτοχος.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι η αδυναμία του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, να καταβάλει ποσό περίπου 9,5 εκατ. ευρώ που είναι οι εξαμηνιαίοι τόκοι για τις δανειακές του υποχρεώσεις, άνοιξε το δρόμο στις τράπεζες να καταγγείλουν τα δάνεια αυτά.

Σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις και να δουλέψουν κανονικά σε όλα τα μέσα του Ομίλου. Αρκετοί όμως δημοσιογράφοι και διοικητικά στελέχη του ΔΟΛ έχουν απογοητευθεί από τις εξελίξεις στο ιστορικότερο συγκρότημα Τύπου της χώρας και δεν έχουν ακόμη αποφασίσει αν θα εργαστούν στα επόμενα φύλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ανακοινώθηκε πως ο εκδότης του ΔΟΛ δεν μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί τον Οργανισμό.

Η γενική συνέλευση, επίσης, όρισε μια τετραμελή επιτροπή, που απαρτίζεται από τους επικεφαλής κάθε μέσου, προκειμένου να βρίσκονται σε επαφή με τον Σταύρο Ψυχάρη για να δουν τι θα γίνει με τις τράπεζες, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για την εκτύπωση των εφημερίδων του ομίλου υπάρχει απόθεμα δημοσιογραφικού χαρτιού για μία εβδομάδα.

Στόχος της επιτροπής είναι να πετύχει να μη δεσμευτούν τα χρήματα που μπαίνουν στους λογαριασμούς του Οργανισμού στην παρούσα φάση έτσι ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Τι δεν καταλαβαίνετε;

    Θανασάκη, ο Δόλιος οργανισμός συντηρείτο με θαλασσοδάνεια. Που έπαιρνε χαριστικά από τις τράπεζες χωρίς εγγυήσεις, με εντολές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Επειδή και γι\'αυτό οι τράπεζες πτώχευσαν, έκοψαν τα θαλασσοδάνεια στη διαπλοκή, που φυσικά βάρεσε κανόνι. Κάκιστη επιχειρηματική δραστηριότητα, που την πληρώνουν οι αδρά αμειβόμενοι μέχρι τώρα εργαζόμενοι. Που κατηγορούν την κυβέρνηση για τις επιλογές των αφεντικών τους.

  2. avatar Θανασης1.

    ΧΑΡΆ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.

  3. avatar SER 30

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ . Ο ΔΟΛ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΤΩΧΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑΠΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ . ΟΙ ΕΝΑΣ Η ΠΟΛΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ? Η ΟΥΧΙ ? ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ( ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΟΔΟ ΦΥΣΙΚΑ ) ΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ( ΙΒΕΝΤΣ ) ΔΩΡΕΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ Η ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ Η ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ Η ΑΞΟΝΙΚΩΝ ΤΟΜΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ . ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ( ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ) ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ Η ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ . ΙΔΩΜΕΝ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει