Για το τηλεοπτικό του μέλλον μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι της Κάντζας. Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ανέφερε ότι προτιμά να περιμένει να περάσουν οι Σειρήνες.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Εγώ ήμουν εκεί που ήμουν, έκανα τη δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω, ή θα την κάνω ή δεν θα την κάνω. Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το τρέιλερ μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος που τα τελευταία πολλά χρόνια δουλεύω εκεί. Πολλά χρόνια, πάνω από 11. Κι εγώ ακούω, αλλά γενικώς έχω μία άποψη ότι όταν ακούς πάρα πολλά, η λογική είναι πιάσε κατάρτι σαν τον Οδυσσέα. Πιάνεις το κατάρτι και περιμένεις να τελειώσουν οι Σειρήνες για να φτάσεις εσύ εκεί που θέλεις. Είναι καλό να ακούς, αλλά είναι κακό να κατεβαίνεις κάθε φορά που ακούς. Είναι λάθος να χάνεις το στόχο σου ή αυτό το οποίο έχεις στο κεφάλι σου κάθε φορά που ακούς. Σέβεσαι αυτόν που ακούς, αλλά σέβεσαι και το παρελθόν σου και το δρόμο σου».

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων στον Κοντομηνά. Δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου. Είμαι εκεί που ήμουν».

Για το Αλ Τσαντίρι Νιουζ ο Λάκης Λαζόπουλος πρόσθεσε: «Από την αρχή είχα συνεννοηθεί ότι ό,τι είναι να συζητήσω να κάνω, διότι έχει παρέλθει ο καιρός της προηγούμενης συνεργασίας, θα το συζητήσω μετά το Φεβρουάριο, γιατί είχα να κάνω την παράσταση, το “Αποχαιρετιστήριο δείπνο”, γράφω ένα έργο, πρέπει να τελειώσω. Έχω προγράμματα στο κεφάλι μου. Δεν γινόταν, αφού Οκτώβρη θα ανέβαινε η παράσταση».

Για τα όσα έχουν γραφτεί για εκείνον ανέφερε ότι: «Ζούμε σε περίοδο ηλεκτρονικού μπούλινγκ, δεν έχουμε δημοκρατικό διαδίκτυο, έχουμε δεξιό- ακροδεξιό» είπε χαρακτηριστικά, «η καινούργια δουλειά είναι υβριστής διαδικτύου».

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών σχολίασε ότι: «Όταν βλέπεις να καταρρέει το Mega πρέπει να πάρεις μέτρα για τους άλλους. Είμαι κατά του μαύρου- υπέρ της νομιμότητας. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που είχε έναν αντισυνταγματικό νόμο που λειτουργούσαν οι τηλεοράσεις και έφτιαξε κι άλλο έναν, δυο. Είμαστε με δυο αντισυνταγματικούς νόμους. Όλοι ψάχνουν συνταγματικότητα, εμείς όχι! Ψάχνουμε ποιος αντισυνταγματικός νόμος μας κάνει».

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι: «”Καθάρισε” όλα τα κακά της Μεταπολίτευσης. Δεν υπάρχει Έλληνας ικανοποιημένος, η χώρα προχωρά με δεξιό βηματισμό. Όταν έχεις υποσχεθεί να αλλάξεις όλο το κτίριο και δεν έχει αλλάξει ούτε μία λάμπα θα σε πάρει η μπάλα. Στο θέμα για την στάση των δημοσιογράφων και  στο σχόλιο του Θέμου Αναστασιάδη, ότι υπάρχουν και αριστεροί δημοσιογράφοι απάντησε: «Πως σε μια χώρα από τους 1000 δημοσιογράφους, 999 να στηρίζουν τη δεξιά λογική; Πότε βρεθήκανε τόσοι δεξιοί, θα τρελαθώ. Δεν υπάρχει κανένας. Η λέξη αυτή τελείωσε, πέθανε».

Ενώ σχολίασε και συγκεκριμένους υπουργούς: «Το πρωί τους τρεις (της τρόικας), το βράδυ με τους 53. Εμένα μου αρέσει και όταν πιέζεται ο λόγος του και συναντώνται στη γλώσσα τα αγγλικά με τα ελληνικά και σκοτώνονται η μια γλώσσα με την άλλη. Αυτό για επιθεώρηση… δεν το συζητάμε» είπε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Από την κριτική του δεν έλειψε ούτε ο Παύλος Πολάκης: «Μόνο το φουντωτό μαλλί… που είναι σε μια κατάσταση που νομίζει ότι έχει μπει σε κρητικό γλέντι και θα γίνει… Σαν να του έχουν πάρει τη γυναίκα! Έχεις την αίσθηση πως όταν μπαίνει, έχει δει τη γυναίκα του με κάποιον άλλο. Έχει ένα θυμό, κληρονομικό»

Για τον Νίκο Φίλη ανέφερε: «Ή τα βάζεις με την Εκκλησία… μετά μου κάνεις την Παναγίτσα! Δεν έχει λογική αυτό».

Τέλος για την αξιωματική αντιπολίτευση, σχολίασε ότι: «Θα χωριστεί η ΝΔ, ο Άδωνις θα κάνει το δικό του κόμμα. Δεν έχω καμία κοινή πολιτική σκέψη μαζί του. Η επίσκεψή του στο θέατρο ήταν μέρος της επιχείρησης στοχοποίησης των απόψεών του. Όταν σε κυνηγά φωτιά και μ….α, τρέχεις» ήταν η τελευταία του συμβουλή.