Το Mad γιορτάζει τη γέννηση του Freddie Mercury

Στηρίξτε τον ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό «Freddie For A Day»


MEDIA
22:14
05/09/2011
Το Mad γιορτάζει τη γέννηση του Freddie Mercury
1
loading

Την 65η επέτειο από τη γέννηση του Freddie Mercury, του θρυλικού τραγουδιστή των Queen γιορτάζουν σήμερα το MAD και με τα 3 μέσα του MAD TV, MAD RADIO 106,2 και mad.gr σε συνεργασία με την Universal Music Ελλάδος και στηρίζουν τον παγκόσμιο ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό Freddie For A Day, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση του HIV/AIDS σε όλο τον κόσμο.

Το MAD TV, όπως κι άλλα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως στο πλαίσιο του Freddie For A Day, θα «φοράει» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο λογότυπο του και όχι μόνο, το χαρακτηριστικό μουστάκι του Freddie Mercury. Το μουστάκι, σήμα κατατεθέν του Freddie, φοράνε και οι άνθρωποι του MAD για να τιμήσουν το μεγάλο θρύλο της ροκ μουσικής και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Freddie For A Day.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, το MAD TV προβάλλει special εκπομπές αφιερωμένες στον Freddie Mercury, ενώ οι mad viewers έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να κάνουν τη δική τους δωρεά για την εκστρατεία ενημέρωσης και καταπολέμησης του AIDS/HIV, στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 54121 γράφοντας MAD κενό FREDDIΕ για να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν ένα από τα Greatest Hits Album των Queen από τη Universal Music.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την παραπάνω ενέργεια, θα διατεθούν για την ενίσχυση των απόρων ασθενών από AIDS/HIV.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Freddie For A Day επισκεφθείτε το http://www.freddieforaday.com/

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Evelyne

    Λατρεμένος Freddie ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει