Δύο τηλεοπτικές στέγες θα έχει όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν η Μαίρη Συνατσάκη. Από τη μια θα είναι στο «Dancing with the stars» και από την άλλη ακούγεται έντονα ότι φλερτάρει και με τη Μεσογείων.

Μετά την άρνησή της να είναι στο «Elatte», η Μαίρη έγινε «μήλον της Έριδος» στα δύο μεγάλα κανάλια για πολλά project. Σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να μη συνεχίστηκε η καλοκαιρινή της συνεργασία με τον ΑΝΤ1, αλλά το όνομά της έπαιζε σε διάφορα projects που ετοιμάζει το κανάλι τη νέα σεζόν, με σταθερή αξία το «Dancing with the stars».

Τότε ήταν όμως που ήρθε και η αντιπρόταση από το Mega προκειμένου να την εντάξει στο δυναμικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα προγράμματα που της πρότειναν είναι και το «Master Chef 2».

Μάλιστα έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με στελέχη του σταθμού και όπως φαίνεται, είναι η επικρατέστερη. Το φετινό «Master Chef» δεν θα έχει παρουσιάστρια, αλλά εκφωνήτρια, όπως το αντίστοιχο ξένο.

Κάτι που είναι πιο κοντά στο σενάριο που είχε ακουστεί, ότι οι chef θα αναλάβουν τον κύριο ρόλο στο ριάλιτι. Αυτό θα διευκολύνει και τη Μαίρη ώστε να μπορεί να συνδυάσει την παρουσία της στα δύο κανάλια.