Λείπουν δικαιολογητικά από το πόθεν έσχες Ψυχάρη

Την εκ νέου κατάθεση όλων των παραστατικών θα ζητήσει η αρμόδια Επιτροπή


MEDIA
12:41
11/03/2016
Λείπουν δικαιολογητικά από το πόθεν έσχες Ψυχάρη
4
loading

Την κατάθεση όλων των παραστατικών για τα δηλωθέντα κονδύλια θα ζητήσει, εκ νέου, από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, προκειμένου να γίνει η επαλήθευση.

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν κατατεθεί ακόμη τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αφού μόνο για το 2013 και το 2014 υπάρχουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως φορολογικές δηλώσεις, βεβαιώσεις καταθέσεων και παραστατικά τραπεζών, βεβαιώσεις μετοχών, αγορά ή πώληση.

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, θα ζητηθούν από τον κ. Ψυχάρη όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΔΟΛ.

Επίσης, η Επιτροπή, που συζήτησε την έκθεση των ορκωτών λογιστών και αφορά την υπόθεση του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, έκρινε ότι πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μελετηθούν όλα τα παραστατικά, καθώς και το υπόμνημα που έχει καταθέσει.

Τέλος, τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να εξετάσουν σε επόμενη συνεδρίασή τους την υπόθεση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες στις 15/3/2013 εμφανίζεται να έχει αγοράσει μετοχές της εταιρείας Samsung, αξίας 11.000 δολαρίων, ενώ απαγορεύεται από τον νόμο για πολιτικά πρόσωπα.

Σε γραπτή δήλωσή της, η ΝΔ αναφέρει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον κ. Μητσοτάκη. Έχουν δοθεί όλες οι επαρκείς εξηγήσεις στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Juanjose

  Έχει γεμίσει εθελόδουλους το σάιτ. Κοιτάξτε στον καθρέφτη και θα δείτε ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας.

 2. avatar ασπρος μπεμπαντας

  Εεεελλλλα... θα δουμε και κανεναν στον τακο δηλαδη? Στη μπουζου? Στην ψειρου??? Μπααααααα...

 3. avatar ΚΛΕΩΝ

  Δακρυσα!!!!
  Το Ποθεν Εσχες του Σταθακη ειναι οκ?Δεν μας απαντησε κανεις!!!!

 4. avatar Δημητριος Κρυσταλλης

  Ναί να εξετάζονται όλοι και να τιμωρούνται, αλλά έτσι όπως γίνεται τώρα με τον Ψυχάρη είναι σαν εκδίκηση για την γάτα των ιμαλαίων και όχι οτι η επιτροπή κάνει σωστά την δουλειά της. Δεν αλλάζει τίποτα σ' αυτήν την χώρα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει