Λίγο πριν τον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor, οι συζητήσεις στις καλύβες έχουν «φουντώσει» για τα καλά. Τόσο οι Διάσημοι όσο και ο Μαχητές αναλύουν τα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο και ειδικά την ένταση που σημειώθηκε ανάμεσα στον James Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στην καλύβα των Κόκκινων, η Ασημίνα θα πετάξει τα βέλη της για τον αντίπαλό της, αλλά και εκείνος, στη δική του καλύβα θα κάνει το ίδιο.

Η ήττα που σημείωσαν κατά τον χθεσινό αγώνα οι Κόκκινοι, έπληξε το γόητρο των παικτών και προσπαθούν να κατανοήσουν τι έφταιξε και έχασαν καθώς στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ενώ αρχικά φάνηκε πως οι Κόκκινοι με coach τον Αλέξη Παππά θα πάρουν τη νίκη, οι Μπλε κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάνε σχετικά ήρεμοι στο Συμβούλιο του νησιού. Εκεί οι Κόκκινοι έδωσαν ως πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Οι νικητές της δεύτερης ασυλίας

Απόψε οι δύο ομάδες έρχονται με ανεβασμένη διάθεση για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας με μία δυναμική που αποδεικνύει το πόσο πολύ θέλουν τη νίκη. Απολαυστικές ανατροπές και συγκλονιστικά ματσαρίσματα σε ένα αγώνισμα που θα κριθεί γι’ άλλη μια φορά στα flag race.

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers το βράδυ της Δευτέρας (19/02) νικητές της ασυλίας θα είναι οι Διάσημοι.

Η παίκτρια που θα βγει στον τάκο

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου βγήκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος. Ποια θα είναι όμως η δεύτερη υποψήφια που θα βγει στον τάκο;
Σύμφωνα με τα spoilers η παίκτρια που θα βγει υποψήφια προς αποχώρηση αναμένεται να είναι Μαριλίνα Βακονδίου.