Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού συμβούλιου θα κινηθούν και την επόμενη μέρα οι παίκτες του Survivor. Ο Φάνης Μπολέτσης στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, θα χαρακτηρίσει το συμβούλιο «ανατρεπτικό» και θα δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του λέγοντας πως: «γιατί αυτό που πίστευαν οι Κόκκινοι ότι θα δώσω την Ασημίνα δεν έγινε. Και υποψήφια βρίσκεται η Κατερίνα».

Την ίδια ώρα στην καλύβα των Κόκκινων επικρατεί προβληματισμός για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να αναρωτιέται «τελικά μας νοιάζει να μάθουμε το λόγο που ψηφίστηκε η Κατερίνα ή μας νοιάζει να βγω εγώ υποψήφια;».

Στην συνέχεια, Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να μάθουν πως θα κοντραριστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο που θα τους δώσει δύναμη. Και δεν είναι άλλο, από το έπαθλο επικοινωνίας.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Οι παίκτες ξεσπάνε σε δάκρυα ακούγοντας πως οι νικητές θα ακούσουν μηνύματα από τους συντρόφους τους.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler η ομάδα που θα πάρει τη νίκη και θα ακούσει μηνύματα από τους συντρόφους τους, αναμένεται να είναι η Κόκκινη η οποία θα καταφέρει να σπάσει το σερί των Μπλε.

Η παίκτρια που αποχωρεί

Η μέρα όμως αναμένεται να έχει και μία πολύ δύσκολη στιγμή για την Κόκκινη ομάδα αφού η Ζωή Ασουμανάκη, η Όλγα Πηλιάκη, η Μαρία Αντωνά και η Κατερίνα Δαλάκα θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Ποιες θα καταφέρουν να έχουν την καλύτερη επίδοση στον τελευταίο στίβο μάχης;

Τα spoilers που κυκλοφορούν μέχρι αυτήν την ώρα αναφέρουν πως η παίκτρια που θα έχει την χειρότερη απόδοση στον στίβο μάχης και θα δει την πόρτα της εξόδου, θα είναι η Ζωή Ασουμανάκη.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.