Την πρώτη καλησπέρα μέσα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη είπε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2) η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα με το νέο της τηλεπαιχνίδι, που έχει τον τίτλο «Next Please» και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ.

Ντυμένη στα αγαπημένα της… μαύρα και με ροκ διάθεση, η Αννίτα Πάνια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο πλατό του νέου της παιχνιδιού, εξηγώντας τους κανόνες και τα δώρα που περιλαμβάνονται σε αυτό, ενώ στο πλευρό της είχε τον Γιώργο Ταλάντσεβ.

«Καλησπέρα σας, τηλεθεατόπουλά μου. Καλό Σαββατοκύριακο! Καλή αρχή σε εμάς, καλό κουράγιο σε εσάς που θα μας βλέπετε, γιατί από δω και πέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00-17:30 – και στη συνέχεια και σε άλλες ημέρες – θα είμαστε εδώ κοντά σας», είπε μπαίνοντας στο πλατό η Αννίτα Πάνια.

«Είμαστε εδώ, σε ένα ΟΡΕΝ που το ξέρω εν τη γενέσει του, που με ξέρει και το ξέρω καλά, που έχει τους πιο έμπειρους γνώστες της τηλεοπτικής πιάτσας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι μαζί τους φέτος», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει το «Next Please».

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε αμέσως μετά η ίδια η Αννίτα Πάνια, ήταν πολλοί οι τίτλοι που πέρασαν από το μυαλό της για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, αποκαλύπτοντας πως κάποιοι από αυτούς ήταν οι «Ραντεβού στα τυφλά» και «Στην Αννίτα».