Ο Ιούλιος πείθει την Άννα να μεσολαβήσει για να βγει ο Σπύρος αμέσως από την απομόνωση. Για να το καταφέρει, επιστρατεύει, για άλλη μια φορά, τον Κίμωνα, ο οποίος έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Πόπη. Ιούλιος και Φάνης σχεδιάζουν την απόδρασή τους, αν και η συμμετοχή του Σπύρου σε αυτήν είναι ένα… αγκάθι ανάμεσά τους.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές αναπάντεχες στο δέκατο έβδομο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, στις 21:45.

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, ώρα 21:45 – Επεισόδιο 17: Ο Ιούλιος ζητάει από την Άννα να μεσολαβήσει για να βγει ο Σπύρος αμέσως από την απομόνωση. Αυτή είναι διστακτική και ενοχλημένη από το συμβάν στο γραφείο του Πάρλα. Στο τέλος θα πειστεί εντέχνως από τον Ιούλιο να το κάνει. Για να το καταφέρει, επιστρατεύει, για άλλη μια φορά, τον Κίμωνα Βασιλείου. Από την άλλη, ο Κίμωνας έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Πόπη, κάτι που τον απομακρύνει από τη Βανέσα. Έτσι, η Βανέσα ανοίγεται, ολοένα και πιο πολύ, στον «τηλεφωνικό» της έρωτα με τον Ιούλιο. Ιούλιος και Φάνης συζητούν για την απόδρασή τους, αν και η συμμετοχή του Σπύρου σε αυτήν είναι ένα αγκάθι ανάμεσά τους.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο: