Για την επαγγελματική της πορεία μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση, ενώ τόνισε πως «υπάρχουν “μπάζα” στην τηλεόραση, που έχουν στηριχθεί και έχουν κάνει καριέρα». Αποκαλύπτοντας δε πως στην αρχή ντρεπόταν όταν έκανε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ, επισήμανε ότι είχε δεχθεί άσχημα σχόλια.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη», η Μαίρη Μηλιαρέση ανέφερε: «Ήταν πολύ άσχημο όταν έκλεισε το κανάλι “Τέμπο” και μείναμε απλήρωτοι. Είχα πάρει δάνειο. Είχα μία αρχισυντάκτρια που δε με ήθελε και έβαλε μια δικιά της στη θέση μου, όταν αρρώστησα. Μου λείπει κάποιες φορές η τηλεόραση, αλλά κανονικά θα έπρεπε εγώ να της λείπω. «Έκανα» νούμερα. Με ενοχλεί που στην τηλεόραση ένα άτομο παίρνει πολλές εκπομπές και σε πολλές ζώνες».

«Έχασα τα δικαιώματα του “Ρουκ Ζουκ” μέσα από τα χέρια μου, γιατί δεν είχα λεφτά. Με πρόλαβε ο ANT1. Είχα δεχθεί άσχημα σχόλια, όταν έκανα τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. Στην αρχή ντρεπόμουν λίγο» υπογράμμισε.

«Μεγάλωσα μόνη μου την κόρη μου. Στις αρχές πέρασα δύσκολα. Όταν χώρισα με τον πρώην σύζυγό μου είχαμε πόλεμο και διεκδικήσεις. Η κόρη μου είναι πολλές φορές επικριτική, μου κάνει παρατήρηση για κάποια πράγματα που λέω. Δεν μετάνιωσα που άφησα την τηλεόραση, για να μεγαλώσω το παιδί μου. Και τώρα το ίδιο θα έκανα. Με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσαμε, δεν υπάρχει κόντρα. Μου είπε “μία χαρά μας έπαιξαν και οι τηλεοράσεις”» δήλωσε, κλείνοντας.