Ότι δεν θα επιστρέψει τηλεοπτικά αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε δηλώσεις τις που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (20/11) έχει ανάγκη να ξεκουράσει το μυαλό της.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» κατά τη διάρκεια πρόβας για το Madwalk 2023 λίγο πριν το φαντασμαγορικό show η παρουσιάστριά του Βίκυ Καγιά επεσήμανε: «Πάντα έχω άγχος, με πιάνει ένα καρδιοχτύπι και λέω τώρα θα πέσω. Θα κάνω μία φορά πασαρέλα, γιατί παρουσιάζω τα Madwalk. Να πέσει το ταβάνι να με πλακώσει αν δεν νιώθω γεμάτη, 30 χρόνια εργάζομαι. Ευχαριστώ τον Θεό για τα καλά που έχω. Ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση, έχω κερδίσει μία ηρεμία που είχα χάσει».

«Mου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν»

«Για έμενα ήταν απαραίτητη η αποχή από την τηλεόραση. Έχουν αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο, προς το κανονικό. Mου αρέσει που κάνω τώρα τις δουλειές του σπιτιού. Κάνω γυμναστική που δεν προλάβαινα πριν. Δεν ισχύει ότι θα επιστρέψω τηλεοπτικά. Όταν είναι κάτι θα σας το ανακοινώσω εγώ. Έχω ανάγκη να ξεκουράσω το μυαλό μου» επεσήμανε για με την αποχή της από την τηλεόραση.

Εστιάζοντας στον guest του Madwalk, Μικέλε Μορόνε η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Γνώρισα τον Μικέλε Μορόνε, είναι το καλύτερο παιδί, είναι ένας γλύκας. Ο Μικέλε είναι ένας άνθρωπος προσγειωμένος με βάθος».