Η εκπομπή «Fay’s Time» άρχισε κάπως διαφορετικά το πρωί της Δευτέρας (30/10) με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να αποθεώνει τη Φαίη Σκορδά για την ενδυματολογική της επιλογή και να την αποκαλεί «αφέντρα».

Πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα που μεταδίδεται από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα μαύρο outfit αποτελούμενο από δερμάτινα κομμάτια, συνδυασμένα με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και δερμάτινα leggings που τόνιζαν το καλλίγραμμο κορμί της παρουσιάστριας.

Από στέλεχος της παραγωγής ακούστηκε πως η Φαίη Σκορδά έχει «άγριες διαθέσεις». «Τί έχω; Άγριες διαθέσεις;», είπε εκείνη, ενώ βλέποντάς τη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άφησε το… θέαμα να περάσει ασχολίαστο και πρωί πρωί η κουβέντα έγινε… πικάντικη καθώς ο Κωνσταντάρας της έκανε αστείο στο οποίο συμμετείχε και έτερος συνεργάτης της εκπομπής, ο Άγγελος Βουράκης.

«Σήμερα είσαι μια πολύ γλυκιά αφέντρα», της έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Φαίη Σκορδά να μην περιμένει να ακούσει κάτι τέτοιο και να ρωτάει: «Τι είμαι;». «Μια γλυκιά αφέντρα… Πολύ ωραίο…», συνέχισε εκείνος με την Σκορδά να τον κοιτάζει επίμονα σε μια προσπάθεια να τον επαναφέρει στην… τάξη. «Θα μπορούσε να το πει πολύ χειρότερα», ακούστηκε από άλλο μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής.

Και τότε πετάχτηκε ο Άγγελος Βουράκης. «Δεν μας λυπάσαι πάντως. Είναι η πρώτη φορά που θα δεχόμουν να με… μαλώσει γυναίκα για να το πω απλά». «Βάλε μας κάτω και κοπάνα μας!», άρχισε να φωνάζει ο Κωνσταντάρας.

«Σας βγάζω εγώ τέτοια πράγματα;», ρώτησε αμήχανα η Φαίη Σκορδά. «Αυτά κάνει το μαύρο δέρμα» της απάντησε ο Κωνσταντάρας, ενώ κι από το κοντρολ φαίνεται πως της έκαναν ορισμένα σχόλια που δεν ήταν… συνηθισμένα όσον αφορά στην εμφάνισή της.