Γιώργος Λιάγκας και Φωτεινή Πετρογιάννη είχαν μια έντονη διαμάχη στον «αέρα» του Πρωινού. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μετά τις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου σε ραδιοφωνική εκπομπή εξερράγη on air με αφορμή τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές.

«Εγώ σε όλες τις εκπομπές, ζωντανές συνεντεύξεις βλέπω. Δεν βλέπω μαγνητοσκοπημένη πουθενά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μιας που μιλάμε και για σένα, να πούμε ότι εσύ δεν τις θες τις μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις» πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τότε ξεκίνησε η ένταση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανάμεσά τους:

Διαβάστε τον έντονο διάλογο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φωτεινή Πετρογιάννη

Γιώργος Λιάγκας: Δεν μιλάμε για μένα. Για εμένα μιλάς εσύ. Δε νομίζω να μίλησε κανείς για μένα.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Καλά Γιώργο μου, μην μου επιτίθεσαι.

Γιώργος Λιάγκας: Σου επιτίθεμαι γιατί λες «μιλάς για σένα». Μίλησα για εγώ για εμένα; Μίλησε ο Λαζόπουλος για εμένα;

Φωτεινή Πετρογιάννη: Είπες κάτι συγκεκριμένο και είπα εγώ ότι «μιας που μιλάς εσύ».

Γιώργος Λιάγκας: «Μιας που μιλάμε για εσένα», είπες. Δεν μιλάμε για εμένα. Μη δικαιολογούμε τον Λαζόπουλο. Μιλάμε για εμένα και δεν το έχω καταλάβει; Αν μιλάμε για εμένα, να μου το πείτε. Μιλάμε για μένα ρε Φωτεινή μου;

Φωτεινή Πετρογιάννη: Μιας που μιλάς εσύ, λέω βρε Γιώργο μου. Δεν καταλαβαίνεις; Αυτό που ήθελα να πω και δεν έχει καμία σημασία, είναι ότι εσύ δεν προτιμάς μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις.

Γιώργος Λιάγκας: Μην τσατίζεσαι!

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εσύ τσατίζεσαι ρε Γιώργο κι επιτίθεσαι όλη την ώρα. Μα λες ότι βάζω λόγια στο στόμα του Λαζόπουλου; Κι έπρεπε να μου επιτεθείς, αυτός είναι ο τρόπος.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν καταλαβαίνω από πότε η διαφωνία είναι επίθεση.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η ειρωνεία για μένα είναι προσβλητική.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν είναι ειρωνεία. Όταν κάποιος λέει κάτι για μένα παρουσία μου, έχω δικαίωμα να απαντήσω. Σου έχω στερήσει το δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις; Σου έχω πει ποτέ τι θα πεις; Να μην απαντήσω σε κάτι που αφορά εμένα όταν τελικά δεν αφορά εμένα;

Γιώργος Λιάγκας: Δεν αφήνω να πέσει κάτω ούτε μισή καρφίτσα γιατί θα βάλουν ένα τίτλο ο Λαζόπουλος εναντίον Λιάγκα για αυτό δεν αφήνω να πέσει καρφίτσα, επειδή έχω δίκιο, προσέχω όπως δεν πρόσεξε εδώ η Φωτεινή.