Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Τετάρτης (18/10). Η παρουσιάστρια του Alpha βγήκε στον αέρα ελαφρώς στενοχωρημένη, πράγμα το οποίο δεν έκρυψε μέσα από τα λεγόμενά της.

Σε συζήτηση που είχαν με τον καλεσμένο της εκπομπής, Ηλία Βρεττό, η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου είχε την ίδια ως στόχο και το ανέφερε με χιούμορ στον αέρα.

«Έχεις εκπαιδευτεί τόσο πολύ που ότι λέω το παίρνεις προσωπικά. Μ’ αρέσει αυτό ειλικρινά, σου το δίνω. Είναι η κρυφοκαψούρα μου», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είσαι η κρυφοκαψούρα της» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Ανδρέα. «Και η δικιά μου» του απάντησε.

«Μ’ αυτούς που μπλέκω μακάρι να είχα γνωρίσει έναν άνδρα σαν τον Ανδρέα όταν ήταν νέος», είπε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Σήμερα βγήκε και ήταν λίγο στεναχωρημένη, μου το είπε. Ήσουν θεά, σου πάει η στενοχώρια», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει στη συνέχεια: «Καλέ έκλαιγα όλο το βράδυ αλλά για ανθρώπους που δεν αξίζουν».

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου είχε αναφέρει πως δεν… κοιμήθηκε πολύ καλά το προηγούμενο βράδυ. «Τι όμορφη που είσαι όταν κλαις», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Το βράδυ της Τετάρτης (18/10) η παρουσιάστρια έκανε κάποιες αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο instagram στις οποίες αναφερόταν σε τοξικούς ανθρώπους και πόσο σημαντικό είναι να τους απομακρύνουμε από τη ζωή μας.

Σήμερα δε, το πρωί προβλήθηκε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «MEGA Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει το γεγονός ότι «κόβεται» στον «αέρα», να μιλάει τις φοβίες του και για την ελληνική τηλεόραση.

«Κρατήσαμε μούτρα 1- 2 μέρες σαν “γκόμενες” και μετά ήμασταν με το χαμόγελο στα χείλη», είπε αρχικά και μεταξύ άλλων ανέφερε «Αν το “κόψιμό” μου στον αέρα εκπομπής ήταν αγώνισμα, η εκπομπή που είμαι θα έπαιρνε χρυσό μετάλλιο», «Εγώ δεν μπορώ να “υπογράψω” το ότι με αγαπούν στην εκπομπή που συμμετέχω», «Δεν είμαι “γλείφτης” κανενός και δεν αποδέχομαι το γλείψιμο».