Οι σκηνές που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο» το βράδυ της Τετάρτης (18/10), ήταν καθ’ όλα φορτισμένες συναισθηματικά. Όσοι επέζησαν παλεύουν να ξεπεράσουν τον εφιάλτη που βίωσαν και όσοι έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα, είναι αντιμέτωποι με αβάσταχτη οδύνη και απώλεια.

Κάποιοι προσπαθούν να ξανασταθούν στα πόδια τους και κάποιοι ορκίζονται να ανακαλύψουν τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Μια εκ των κορυφαίων σκηνών, δε, είχε πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κακούρη, τον καπετάν Στελή στο σίριαλ. Όσο κι αν ο ίδιος φώναζε να μην ταξιδέψει από τα Χανιά προς τον Πειραιά λόγω της κακοκαιρίας, το πλοίο «Φοίνιξ» βούλιαξε κατά την εκτέλεση του δρομολογίου και μέσα σε αυτό βρισκόταν, ανάμεσα στους άλλους, η μοναχοκόρη του ήρωα, Φωτεινή.

Έτσι, όταν ο καπετάν Στελής κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σωρό της κόρης του, ο Λεωνίδας Κακούρης σπάραξε μπρος στην εικόνα συγκλονίζοντας τους πάντες με την βουβή του ερμηνεία σε αυτόν τον μαύρο αποχαιρετισμό.

Τα social media, δε, δεν θα μπορούσαν παρά να γράψουν σχόλια διθυραμβικά για την ξεχωριστή αυτή ερμηνευτική στιγμή του ηθοποιού και οι χρήστες του Twitter ανατρίχιασαν.