Ο Σπύρος ζορίζεται αρκετά από τις συνθήκες της φυλακής και πρέπει να αναζητήσει προστασία. Όταν τυχαία μαθαίνει για μια παγίδα που ετοιμάζουν οι «Ρεμπέτες» στον Ιούλιο, βρίσκει την αφορμή που χρειάζεται για να τον προσεγγίσει. Ύστερα από αυτό, ο Σπύρος κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ιουλίου, ο οποίος τον θέλει πλέον στο κελί του. Ο Φάνης, όμως, προβληματίζεται και αντιδρά…

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1 «Στα Σύρματα» που θα προβληθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 21:45 δεν λείπουν τα ευτράπελα και οι τραγελαφικές καταστάσεις.

Συγκεκριμένα στο τρίτο επεισόδιο της σειράς «Στα Σύρματα» θα δούμε πως: Ο Σπύρος ζορίζεται αρκετά από τις συνθήκες της φυλακής και πρέπει να αναζητήσει προστασία. Μια τυχαία πληροφορία για μια παγίδα που ετοιμάζουν οι «Ρεμπέτες» στον Ιούλιο είναι η αφορμή που χρειάζεται για να τον προσεγγίσει. Ο Μητσάκης ενημερώνεται από τον Φατιόν ότι ο Σπύρος δεν ενδιαφέρεται για την παρέα του και πέφτει στα… πατώματα.

Ο Πάρλας ζητάει από τον Ζιζί να παρεισφρήσει στις φατρίες, ώστε να συλλέγει πληροφορίες. Ο Ιούλιος, ύστερα από τις πληροφορίες του Σπύρου, στήνει ένα σχέδιο για να ξαφνιάσει εκείνος τους «Ρεμπέτες» και τον συνέταιρό τους, Γιάννη Πικρό, σε μια επιχείρηση εκτός των φυλακών. Ο Σπύρος έχει ανέβει πια στα μάτια του Ιουλίου, ο οποίος τον θέλει πλέον στο κελί του. Ο Φάνης αντιδρά προβληματισμένος.

Δείτε φωτογραφίες από το τρίτο επεισόδιο της σειράς «Στα Σύρματα»