Από την ώρα που έγινε γνωστό πως η Britney Spears χώρισε από τον σύζυγό της, Sam Asghari, οι φήμες για τον λόγο του χωρισμού τους δεν έχουν σταματημό. Μετά τον χωρισμό τους, η ποπ σταρ πιστεύει πως ο πρώην σύζυγός της, Sam, «δούλευε κρυφά» με τον πατέρα της, Jamie, παρέχοντάς του πληροφορίες που θα τον βοηθούσαν να την κρατήσει υπό την 13χρονη κηδεμονία του.

Ο 29χρονος Sam Asghari κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 41χρονη Britney νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά από μόλις 13 μήνες γάμου. Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον της ποπ σταρ ισχυρίζεται ότι η ίδια άρχισε να έχει σοβαρές αμφιβολίες για το γάμο τους πολύ πριν χωρίσουν επίσημα.

Η Britney έχει λόγους να πιστεύει ότι ο Sam συνεργαζόταν κρυφά με τον πατέρα της, Jamie, από την αρχή της σχέσης τους. Ο Sam παρείχε στον Jamie πληροφορίες που θα τον βοηθούσαν να την κρατήσει υπό την κηδεμονία του. Σε αντάλλαγμα, ο Sam είχε πρόσβαση σε εκείνη και τα χρήματά της. Η Britney αισθάνεται τώρα ότι ο Sam ήταν δόλιος από την αρχή», εξήγησε η πηγή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του marca.com.

Η σκληρή ζωή της Britney Spears

Την 1η Φεβρουαρίου 2008, η Spears τέθηκε ακούσια υπό την κηδεμονία του πατέρα της, Jamie Spears, και τον δικηγόρο Andrew M. Wallet. Η τραγουδίστρια επιδείκνυε επί αρκετούς μήνες αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο κοινό.

Σύμφωνα με τους όρους της κηδεμονίας, δεν της επιτρεπόταν να παντρευτεί ή να πάρει μόνη της αντισυλληπτικά. Εκτός από τις συγκλονιστικές καταγγελίες για κακοποίηση από τον πατέρα της, αποκάλυψε, επίσης, ότι η δικαστική απόφαση την εμπόδιζε από το να παντρευτεί τον Sam εκείνη την εποχή. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει μια συσκευή ενδομήτριου σπιράλ για να μην μείνει έγκυος.

Ένας δικαστής τερμάτισε την κηδεμονία της Spears τον Νοέμβριο του 2021. Ο Sam κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές». Πριν από την κατάθεση της αίτησης, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Sam πίστευε ότι η Britney τον είχε απατήσει. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι η Britney κακοποιούσε σωματικά τον Sam.