Για την συμμετοχή του στο reality Power of Love που άλλαξε τη ζωή του 180 μοίρες, τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά και την πατρότητα μίλησε ο Παύλος Παπαδόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open το πρωί της Τετάρτης (30/08).

Ο νικητής του Power of Love μίλησε στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά και μιλώντας για το γιο του είπε: «Μου ανακοινώθηκε στα 17 μου πως θα γίνω πατέρας, χωρίς να το περιμένω και χωρίς να το ξέρω, αλλά γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα αγχωθώ τόσο πολύ. Θα αποδεχθώ την κατάσταση, θα την σκεφτώ και θα την ξανασκεφτώ, έτσι και αναγνώρισα τις ευθύνες μου από πολύ μικρός και το πήρα πολύ ζεστά και πολύ θερμά. Ένα παιδί άλλωστε είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στη ζωή μας και σήμερα είμαι περήφανος για τον γιο μου».

«Θα μπορούσα να βρεθώ σε πάνελ εκπομπής μόνο αν μου δινόταν ένα κομμάτι που πιστεύω ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό. Όλα είναι συζητήσιμα γενικά. Στο Power of love ήταν κοντά σε όλα τα παιδιά η Μαρία Μπακοδήμου, χωρίς όμως να το ξέρουμε» σημείωσε ο Παύλος Παπαδόπουλος.

«Θυμάμαι πως είχε συμβεί ένα γεγονός και με έπιασε για να μου πει να μιλήσω στο τάδε παιδί και να του πω ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δηλαδή βοηθούσε με τον τρόπο της, μας έβλεπε γενικότερα σαν παιδιά της» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παύλος Παπαδόπουλος στο καλοκαιρινό μαγκαζίνο του Open.