Στο τι μας περιμένει στο μέλλον αναφέρθηκε ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, καθώς είναι κάτι που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Κάνοντας τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια, ο Κώστας Λεφάκης αναφέρθηκε στο πότε θα αρχίσουν να καλυτερεύουν τα πράγματα.

Ο Κώστας Λεφάκης βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ, και μίλησε, αρχικά, για την δύσκολη περίοδο που μας περιμένει. «Από το 2018 έως το 2025 διανύουμε μια δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η ανθρωπότητα δοκιμάζεται και ο κόσμος αλλάζει ερμητικά. Οι δυσκολίες θα συνεχίσουν μέχρι το 2025 και το 2024 έρχονται πιο δύσκολα πράγματα. Η κλιματική αλλαγή και η τεχνητή νοημοσύνη είναι δύο παράγοντες που αλλάζουν τον κόσμο, ο οποίος μετά το 2030 θα έχει άλλη μορφή», τόνισε.

Παρακάτω, ο Κώστας Λεφάκης ανέφερε πως «το 2030 με 2035 θα γίνουν οι μεγάλες μεταβολές, που έχουν να κάνουν με την αλλαγή της νομισματικής συμπεριφοράς και συναλλαγής. Θα μεσολαβήσουν πράγματα, ο πόλεμος δεν σταματάει, έχει ‘’ουρά’’ ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας. Η δύσκολη εποχή, που ξεκίνησε το 2018 και εντάθηκε το 2020, μέχρι το 2025 θα έχει μια κλιμάκωση. Μετά το 2025 αποσυμφορείται και από το 2027 έρχεται η ύφεση των δυσκολιών και η χαλάρωση. Το δύσκολο είναι η φετινή χρονιά και άλλες δύο», είπε ο ίδιος.

«Θα έχουμε γεωλογικές καταστροφές και εκρήξεις ηφαιστείων την επόμενη διετία. Κάθε 84 χρόνια, το πέρασμα του πλανήτη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, που εκεί ο πλανήτης, συμβολικά, βρίσκεται σε πτώση, δονείται η Γη και ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Ζούμε ένα είδος προσομοίωσης παγκοσμίου πολέμου, με άλλο τρόπο. Έχει μια αντιστοιχία η εποχή μας με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μόνο που δεν βλέπουμε σφαίρες και βόμβες να πέφτουν, βλέπουμε φαινόμενα άλλα».

«Θα αποδειχθεί ποιοι μπορούν να προσαρμοστούν και ποιοι είναι χρήσιμοι στο να υπηρετούν τα σχέδια του συστήματος που εξελίσσεται και τις εφαρμογές τους. Το οικονομικό θα είναι μεγάλο θέμα το 2024 και θα αρχίσει να λύνεται μετά τα μέσα του 2025, δηλαδή θα αναμορφωθεί. Από το 2035 μέχρι το 2050 θα αλλάξει όλος ο κόσμος. Μετά το 2050 δεν θα υπάρχουν κράτη, δεν θα υπάρχουν φυλές, δεν θα υπάρχουν σύνορα», προέβλεψε ο Κώστας Λεφάκης για τα επόμενα χρόνια.