Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε την Δευτέρα (17/7) η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Η πρώην παίκτρια του J2US αλλά και του Big Brother μοιράστηκε κάποια σχόλια που δέχεται στον λογαριασμό της στο TikTok, αλλά και τις πληρωμένες απαντήσεις της.

Ωστόσο, πώς το βλέπει η ίδια; Πώς το αντιμετωπίζει;

«Ο κόσμος είναι full τοξικός στα social media. Είναι πολύ λιγότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει “α, είσαι χάλια”. Πρέπει να είναι θρασύς ο άλλος. Στα social είναι πιο εύκολο γιατί νομίζεις ότι κρύβεσαι πίσω από την οθόνη και δεν θα σε βρει κανείς. Αυτό είναι ακόμα πιο άρρωστο κι έχουμε γεμίσει με τοξικούς ανθρώπους κι έχουν άποψη για τα πάντα. Μου λένε “έλεος που εσύ θεωρείσαι πρότυπο. Ντροπή, πόσο θα φας ακόμα, θα σκάσεις, θα πεθάνεις”. Κι εγώ είμαι σε φάση “πήρες όλη αυτή την ώρα να γράψεις όλο αυτό; Είναι δομημένο, είχε μια σκέψη αυτή η κυρία που το έγραψε και ήθελε να πει κάτι» δήλωσε αρχικά με μια δόση ειρωνείας και πρόσθεσε διευκρινίζοντας:

«Δεν καταλαβαίνω, ποιος με είπε πρότυπο; Μόνη της το ζει, στο μυαλό της. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το φαΐ που τρώω εγώ επηρεάζει αυτήν; Τι άγχος είναι αυτό που την διακατέχει; Δεν ξέρω. Οπότε σε αυτά μπορεί να απαντήσω κιόλας και να πω “αγάπη μου να σε βοηθήσουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα να το λύσουμε”. Θα απαντήσω και σε καμία τρέλα τύπου “α, ένας ελέφαντας”. Θα πω “Διάλεξε: Ελέφαντας, όρκα ή ιπποπόταμος; Ένα ζώο. Δεν μπορώ να είμαι όλα μαζί» για να συνεχίσει:

«Με ρωτάνε επίσης τι είσαι; Τι είμαι; Άνθρωπος είμαι. Έχω σπουδάσει υποκριτική αυτό είναι το επάγγελμά μου. Αυτή τη στιγμή κάνω βήματα στο ραδιόφωνο που είναι καινούργιο για μένα και ωραίο. Συνεχίζω, όμως με την υποκριτική, πηγαίνω σε συνεντεύξεις, σε meeting για θέατρο. Δεν είμαι influencer, είμαι ηθοποιός αλλά αν επηρεάζω κάποιον να νιώθει καλά με τον εαυτό του, μακάρι» κατέληξε.