Η ηθοποιός Christina Ricci έχει παίξει σε διάφορες ταινίες και σειρές του Χόλιγουντ, με μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις να είναι στη σειρά «Wednesday», στον ρόλο της καθηγήτριας Marilyn Thornhill. Τώρα, η ηθοποιός κατηγορεί τον σύζυγό της, σε μια υπόθεση που αφορά την προσωπική της ζωή.

Η Christina Ricci κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της, James Heerdegen, ότι την εκδικείται, επειδή φέρεται να μην επέτρεψε στον 8χρονο γιο τους, Freddie, να πάει μαζί της σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Σε δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με το Page Six, η 43χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο πρώην άντρας της, που προσδιορίζεται ως «Jimmy» στην κατάθεση, αρχικά συμφώνησε να την αφήσει να πάρει το παιδί τους στην απόδραση με τη μητέρα του, αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη.

«Η άρνηση του Τζίμι να συμφωνήσει μου προκαλεί ανησυχία», δήλωσε η Ricci στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 20 Ιουνίου. «Μόλις τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023, ο Τζίμι ήταν σύμφωνος να επιτρέψει στον Φρέντι να ταξιδέψει μαζί μου, αλλά προφανώς θέλει ακόμα να περιμένει μέχρι την ακρόασή μας για να το συζητήσει».

Η Ricci παρείχε screenshots από μηνύματα κειμένου που έδειξαν ότι ο Heerdegen φέρεται να έγραψε ότι «δεν είχε πρόβλημα» με το να ταξιδέψει ο γιος τους μαζί της για «μερικές μέρες». Ωστόσο, φέρεται στη συνέχεια να έστειλε μήνυμα ότι αυτός και η σταρ είχαν «μια σειρά από εκκρεμότητες» που έπρεπε να αντιμετωπίσουν στις 21 Ιουνίου.

Η Christina Ricci ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο πρώην της «σκόπιμα» την κάνει να «επιβαρύνεται άσκοπα με δικηγορικά έξοδα», γεγονός που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην «απασχόληση και την επαγγελματική της φήμη». «Ζητώ, επίσης, από το δικαστήριο να λάβει υπόψη του την εκδικητική δικαστική συμπεριφορά, όταν εκδίδει εντολές επιμέλειας», πρόσθεσε η Ricci, σύμφωνα με τα έγγραφα. «Αυτό είναι το δεύτερο έγγραφο που αναγκάστηκα να καταθέσω ζητώντας να μου επιτραπεί να ταξιδέψω με τον Φρέντι για την εργασία μου».

«Ο Τζίμι φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο στο να με παρενοχλεί και να με τιμωρεί παρά στο καλύτερο του Φρέντι», προσέθεσε η ίδια.