H σταρ του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City» στη Νέα Υόρκη. Το σκηνικό ήταν σαν βγαλμένο από όνειρο, με στοιχεία από την ατμόσφαιρα και τη ρετρό αισθητική της ταινίας.

Η βραβευμένη ηθοποιός επέλεξε ένα λευκό ντραπέ φόρεμα Carolina Herrera, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια και μυτερές διάφανες γόβες με ασημένιες λεπτομέρειες. Φωτογραφήθηκε στο μπεζ χαλί της πρεμιέρας, μαζί με τους άλλους πρωταγωνιστές και μίλησε για την απεργία των σεναριογράφων.

«Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο καθορίζονται τα έσοδα», δήλωσε η ηθοποιός στο Variety. «Είναι κάτι που έπρεπε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό, για το οποίο μιλάμε εδώ και πολύ καιρό, και τελικά έφτασε σε αυτό το σημείο καμπής. Είναι σημαντικό για όλους εμάς τους καλλιτέχνες να ενωθούμε και να υποστηρίξουμε αυτή τη μαζική αλλαγή, ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε στην άλλη πλευρά, πράγμα που θα γίνει», πρόσθεσε.

Το «Asteroid City» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 22 Ιουνίου. Πρωταγωνιστεί ένα καστ με πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ όπως οι Μάργκοτ Ρόμπι, Τομ Χανκς, Γουίλεμ Νταφόε, Μπράιαν Κράνστον και Χονγκ Τσάου.