Ένας νέος έρωτας απασχολεί την κοινωνία των γαλαζοαίματων στην Ευρώπη καθώς ο πρίγκιπας της Δανίας, Κρίστιαν, φέρεται να είναι ερωτευμένος με την αριστοκράτισσα, Μαρία Κιάρα ντι Μπορμπόν

Οι φήμες για το αν οι δυο τους βγαίνουν ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε μια ομαδική φωτογραφία στα social media με τους δύο να στέκονται κοντά στην εκδήλωση.

Η Ιταλίδα κληρονόμος είναι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Κάρλο, δούκα του Κάστρο, και της πριγκίπισσας Καμίλα, δούκισσας του Κάστρο. Οι γονείς της είναι επίσης στενοί οικογενειακοί φίλοι με τη πριγκίπισσα Μαρίας, 54 ετών, και τον διάδοχο πρίγκιπα Φρέντερικ, 55 ετών.

Ο 17χρονος Κρίστιαν έχει πάρει τις… ευλογίες της μητέρας του, σύμφωνα με το Woman’s Day, καθώς πηγή κοντά στο ανάκτορο ανέφερε:

«Ο Κρίστιαν απέχει μόλις τέσσερις μήνες από τα 18α γενέθλιά του και τον ενδιαφέρει να έχει μια σωστή φίλη, κυρίως για να αποκρούει τους απρόβλεπτους θαυμαστές, αλλά του αρέσει επίσης η ιδέα να έχει έναν πραγματικό σύντροφο. Η Chiara είναι αστεία, έξυπνη και πολύ καλά συνδεδεμένη μέσω των social media της. Φυσικά, η Μαίρη θα ήθελε πολύ να τον δει να βγαίνει ραντεβού με κάποια σαν την Chiara, η οποία, παρόλο που φαίνεται να έχει έναν lifestyle τρόπο ζωής στο διεθνές τζετ σετ, δεν είχε ποτέ βρεθεί στο επίκεντρο κάποιου σκανδάλου, ούτε και η μεγαλύτερη αδελφή της Καρολίνα».

Οι δυο νέοι έχουν βρεθεί σε κοινές παρέες αρκετές φορές και απομένει να δούμε αν τελικά το ειδύλλιο προχωρήσει σε κάτι παραπάνω.