Μετά το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, στο οποίο παρακαλεί τους δημοσιογράφους να μην παραστούν στον γάμο του στην Αίγινα, πολλοί είπαν τη γνώμη τους σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον καλλιτέχνη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος πήρε το μέρος του Μουζουράκη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο βίντεο. Στο κλιπάκι που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαιή Σκορδά, ο παρουσιαστής είπε «εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανένας στον γάμο του. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δε σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική στιγμή».

Στο σχόλιο συμπαρουσιαστή του που ανέφερε πως «κάποιοι θα πουν “ναι, όμως, στις πρεμιέρες μας θέλει ο Μουζουράκης”», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε «ωραία, μην ξαναπάς τότε ούτε στην πρεμιέρα. Από τη στιγμή που νιώθεις έτσι σαν δημοσιογράφος, το σέβομαι αυτό. Λες “φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δεν θέλω. Ωραία, δεν θα έρθω αλλά δε θα ξαναέρθω ούτε σε πρεμιέρα”. Αυτό το δέχομαι».

«Εγώ αν είχα πρωινό, δε θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δε θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δεν το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι», κατέληξε ο παρουσιαστής.