Το TMZ πραγματοποίησε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά το τέλος της κηδεμονίας του πατέρα της και φέρεται πως τα πράγματα δεν είναι καλά, γιατί αναφέρεται πως έχει εθιστεί στην καφεΐνη και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας.

Συγκεκριμένα, η pagesix.com τονίζει πως στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Britney Spears: The Price of Freedom», ο εκτελεστικός παραγωγός του ΤΜΖ αναφέρει πως «η Μπρίτνεϊ ζει σε εικονική απομόνωση. Τις περισσότερες φορές, είναι μόνη της στο σπίτι της».

Μάλιστα, γίνεται λόγος ότι η τραγουδίστρια οδηγεί άσκοπα στη γειτονιά της στο Λος Άντζελες, ενώ αναζητά ήσυχες τοποθεσίες, όπου μπορεί να διαλογιστεί.

Επίσης, φέρεται να έχει εθιστεί στην καφεΐνη, κάτι που συμβαίνει με όσους αντιμετωπίζουν ψυχικές ασθένειες, αφού αναζητούν την ενέργεια.

«Καταναλώνει ασταμάτητα ενεργειακά ποτά και καφέ, πράγμα που συνηθίζεται στα άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες», αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, ενώ λέγεται πως μπορεί να κοιμάται ακόμη και για τρεις συνεχόμενες μέρες σε ορισμένες περιπτώσεις.