Τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαρία Καρλάκη και η χαρά της δεν κρύβεται. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha συνάντησε την τραγουδίστρια έξω από το ιατρείο του γυναικολόγου της και ρωτήθηκε και για τον πατέρα του παιδιού της, αλλά οι απαντήσεις που έδωσε προκάλεσαν ερωτηματικά.

«Είμαι στο πρώτο 3μηνο της εγκυμοσύνης και είναι κάτι που αγαπάω πριν ακόμα έρθει. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι αγόρι ή κορίτσι, σήμερα στην εξέταση μας κρυβόταν. Είναι λίγο ατίθασο παιδάκι», δήλωσε η Μαρία Καρλάκη.

«Δεν είναι σύζυγος, κάτσε γιατί αγχώθηκα λίγο. Δεν είμαστε παντρεμένοι. Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί αλλά δεν έχουμε παντρευτεί κι ούτε σκοπεύω να το κάνω άμεσα, γιατί είμαι ακόμη σε πένθος λόγω του παππού μου που “έχασα” πρόσφατα» διευκρίνισε η τραγουδίστρια.

Θα δοκιμάσει τη σχέση εξ αποστάσεως; «Πέρασε αρκετό διάστημα στην Αθήνα ομολογώ, να είναι καλά, προσπάθησε πάρα πολύ και κατάφερε κάτι ωραίο τουλάχιστον. Από κει και πέρα, ο Θεός ξέρει. Εγώ όμως το έχω πει και το ξαναλέω: δεν έχω κανένα θέμα να κρατήσω ένα παιδί μόνη μου. Ούτως ή άλλως σκόπευα να κάνω μία εγκυμοσύνη μόνη μου» εξομολογήθηκε η Μαρία Καρλάκη.

«Είναι δύσκολο για κάποιους συγγενείς σου να το κατανοήσουν αλλά θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να μείνεις κάπου που δεν είσαι ευτυχισμένος» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Ήμασταν… Είμαστε 5 μήνες μαζί, ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ. Έγινε από αγάπη και από έρωτα, το χαιρόμαστε και οι δύο».