Η Χάιντι Κλουμ και η 19χρονη κόρη της Λένι, είναι τα πρόσωπα μιας νέας διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση εσωρούχων γνωστής εταιρίας. Ωστόσο, η κοινή φωτογράφισή τους με εσώρουχα προκάλεσε αντιδράσεις στη Γερμανία.

«Το ότι μια μητέρα προωθεί την κόρη της με τέτοιο τρόπο, θυμίζει αρχαίες εποχές», έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό Der Spiegel ξεσηκώνοντας… θύελλα σχολίων για το αν είναι σωστό ή ακόμη και ηθικό να λαμβάνουν μέρος σε αυτή την καμπάνια όπου ποζάρουν στο φακό φορώντας σέξι εσώρουχα. «Είναι μια εικόνα που σε κάνει να τρέμεις», πρόσθεσε το γερμανικό περιοδικό και υπογράμμισε το ότι μητέρα και κόρη παρουσιάζονται ως ένα «σεξουαλικά ελκυστικό δίδυμο».

Η 19χρονη Λένι, πάντως, έχει στόχο να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της στο χώρο της μόδας και ήδη εργάζεται ως μοντέλο εκπροσωπώντας μεγάλα fashion brands, ενώ ολοένα και περισσότερο αυξάνεται η επιρροή της ως influencer μέσω των social media. Παράλληλα, έχει υποδυθεί και ρόλους σε ταινίες.

H 19χρονη Λένι γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 2004, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από τη Χάιντι Κλουμ και τον Φλάβιο Μπριατόρε, γνωστό από την παρουσία του για χρόνια στη Formula 1. Η 19χρονη πάντα ζούσε μια ζωή στενά συνδεδεμένη με τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μόλις πριν από λίγα χρόνια έκανε το άλμα στο μόντελινγκ.

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ έχει δεχθεί αρκετές κριτικές για τις διασυνδέσεις λόγω των γονιών της. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πέρυσι στο περιοδικό «People» ότι δεν την ενοχλεί όταν οι άνθρωποι την χαρακτηρίζουν ως «nepo baby».

«Είναι απλά ένα γεγονός. Οι γονείς μου είναι διάσημοι», είπε στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Πήρα βοήθεια στο ξεκίνημά μου και ξέρω ότι οι άνθρωποι θα ονειρεύονταν να ξεκινήσουν με αυτό που είχα εγώ».