Σήμερα πραγματοποιείται ο γάμος με σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου, με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί μέσα στις φυλακές, στην αίθουσα των συνηγόρων, όπου είναι ο ειδικός χώρος που πραγματοποιούνται οι γάμοι στις φυλακές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ερασμία Μάνου θα παρευρεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μεταξύ των 15:00 – 17:00, ενώ η Σοφία Βόσσου θα είναι η μοναδική παρευρισκόμενη της τελετής. Το σύμφωνο συμβίωσης θα υπογραφθεί από άντρα συμβολαιογράφο. Παράλληλα, το ζευγάρι μετά τη λήξη της τελετής, θα περάσει μαζί προσωπικό χρόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως ο Βασίλης Δημάκης είναι καταδικασμένος σε 44 χρόνια φυλάκισης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Σοφία Βόσσου είχε δηλώσει για την κόρη της, Ερασμία Μάνου, και τη σχέση της με τον Βασίλη Δημάκη πως «η αντιμετώπιση της σχέσης της Ερασμίας με τον Βασίλη Δημάκη ήταν από κάποιους ρατσιστική. Είμαι χαρούμενη που η κόρη μου είναι απαλλαγμένη από τέτοια πράγματα και είπα “Σοφία μπράβο σου τη μεγάλωσες σωστά”. Είναι καλά οι δυο τους κι εγώ τους αρραβώνιασα. Εκεί γνώρισα πρώτη φορά τον Βασίλη από κοντά»