Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Υπόθεση Μακρόπουλος» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός Περικλής Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και το θρυλικό «Καφέ της Χαράς» ήταν ανάμεσα στα θέματα τα οποία κλήθηκε να σχολιάσει.

«Το γεγονός ότι έχω ταυτιστεί με τον ρόλο του Θόδωρου από το “Καφέ της Χαράς” δεν είναι ευχάριστο. Είναι σαν αυτό να έχει καπελώσει ότι έχω κάνει από εκεί και πέρα ή ότι έχω κάνει μέχρι τότε αλλά, εντάξει, έτσι είναι» ανέφερε αρχικά ο Περικλής Λιανός και πρόσθεσε: «Βέβαια και έχω βγει χαμένος οικονομικά από δουλειά. Μάλιστα σε μια δουλειά πήρα μόνο 170 ευρώ».

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο ηθοποιός σημείωσε πως «θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να κρατήσουμε μια απόσταση και υπάρχει ένας νομικός πολιτισμός. Να μην τον επικαλούμαστε και να τον εφαρμόζουμε α λα καρτ. Αλίμονο αν οποιαδήποτε καταγγελία οδηγούσε σε αυτόματο αποκεφάλισμα».

Γνωρίζει τον Αλέξη Γεωργούλη; «Βεβαίως και γνωριζόμαστε, ναι, “γεια σου, τι κάνεις; Πώς είσαι; Είμαι καλά”. Ευγενής είναι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές αν υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα αυτά. Όλοι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές και εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ούτε για εμένα. Δεν μπορώ να ξέρω την ψυχή του καθενός. Δεν σημαίνει ότι κάποιος, επειδή είναι ωραίος, δεν κάνει τέτοια ή τα κάνουν μόνο οι άσχημοι. Και αυτό δεν έχει σχέση με τον Γεωργούλη αλλά γενικά. Περιμένω τα πάντα από τους πάντες και από τον εαυτό μου» σημείωσε ο ηθοποιός.

Για την πρόσφατη ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο Περικλής Λιανός ανέφερε: «Δεν υπήρξαν καταγγελίες στο Σωματείο. Το ΣΕΗ δεν μπορεί να επιληφθεί αν δεν υπάρξουν καταγγελίες. Γι’ αυτό δεν μπορούν να το μέμφονται γιατί δεν ασχολήθηκε. Νομίζω ότι κακώς έβγαλε αυτή την ανακοίνωση, αν δεν την ζήτησε κάποιος».