Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες εις βάρος του. Η ίδια ανέφερε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το θέμα της καταγγελίας του για κακοποίηση, καθώς τον γνωρίζει προσωπικά.

Μετά την προβολή στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» του αποσπάσματος της Μαρίλια Μητρούση, όπου ερωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη και επέλεξε να μην απαντήσει, η Δανάη Μπάρκα πήρε κάποια λεπτά από την εκπομπή της ώστε να ξεκαθαρίσει και την δική της άποψη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Όπως δήλωσε η ίδια, συντάσσεται πολύ με τη Μαρία Σολωμού, καθώς η στάση της την βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά πως «(η Μαρίλια Μητρούση) ρωτήθηκε έξι φορές, οριακά με μανία για ένα θέμα που έδειξε η κοπέλα, εξαρχής, ότι της προκαλεί αμηχανία. Τώρα πως γίνεται να ρωτά κάποιος, αν κάποιος άλλος είναι βίαιος; Με την απλή λογική, ότι ακόμα κι αν έχει ένας άνθρωπος να πει, θα το πει μπροστά σε μία κάμερα; Είναι πολλά τα ερωτήματα που μου γεννιούνται κι επειδή κι εμείς έχουμε βρεθεί στην αντίστοιχη θέση τις τελευταίες ημέρες με αυτό το θέμα. Έρχονται εδώ συνάδελφοι και καταλαβαίνω τι θέλουν. Μία δήλωση, μια τοποθέτηση. Απορώ πως θεωρούν ότι μπορούμε να μιλήσουμε εύκολα για τέτοια ζητήματα, ειδικά όταν αφορούν ένα πρόσωπο που, όντως, μπορεί να έχουμε υπάρξει κοντά κι, όντως, να το γνωρίζουμε»

«Επίσης, απορώ και με τα σχόλια που λένε ‘’βέβαια δεν το αντιμετώπισαν το ίδιο, δεν μίλησαν’’. Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο, όταν έναν άνθρωπο τον γνωρίζει κι όταν έναν άνθρωπο δεν τον γνωρίζει. Δεν σου λέω ότι ‘’πρέπει να καταδικάζεις τους αγνώστους και να μην καταδικάζεις τους ανθρώπους που μπορεί να μην γνωρίζεις’’. Όταν οι άνθρωποι αποδειχθεί ότι έχουν διαπράξει εγκλήματα, όχι απλά να τους καταδικάσουμε, αλλά και να τους δείξουμε και με το δάχτυλο. Όμως πριν, δεν είναι μεμπτό να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Σε όλες τις υποθέσεις έχουμε κρατήσει την ψυχραιμία μας».

«Εγώ συντάσσομαι πολύ με τη Μαρία Σολωμού. Την Κυριακή ήταν στο «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η στάση της. Φυσικά και είναι αμήχανο για όλους μας, ο καθένας αν μπει στη θέση κάποιου άλλου, θα καταλάβει την δυσκολία» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Μαρία Σολωμού: Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται

Σε συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου, η Μαρία Σολωμού είχε ερωτηθεί για την υπόθεση Γεωργούλη, με την ηθοποιό να αναφέρει πως ο Αλέξης που ξέρει εκείνη δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται.

«Μου πήρε αρκετό καιρό να “ακούσω” τι λέγεται για τον Αλέξη. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη και συγγνώμη γιατί νομίζω ότι θα κάνω μόνο σαρδάμ. Με τον Αλέξη έχω σχέση ζωής, μιλάμε, τον έχω ζήσει σε όλες τις στιγμές του. Μου είναι δύσκολο όλο αυτό. Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορείται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτω από ποια συνθήκη και σε ποιον πλανήτη μπορεί να γίνει βίαιος ο Αλέξης. 25 χρόνια δεν έχω δει όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τον Αλέξη, δεν έχω δει καν να του γυρίζει το μάτι» είπε χαρακτηριστικά.