«Όποιος με δει σήμερα να μου την πέσει, ωραία και διακριτικά παρακαλώ», είπε την Παρασκευή (7/4) στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Mary Vitinaros – την οποία γνωρίσαμε φέτος μέσα από το GNTM – ότι δεν την φλερτάρουν τόσο πολύ οι άντρες και πως μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι είναι πολύ ψηλή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα που αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα, που καθ’ ομολογία της αναζητεί εδώ και κάποιο διάστημα το ιδανικό ταίρι και το άλλο της μισό και η οποία έχει δηλώσει άτυχη στα προσωπικά της τόνισε μάλιστα ότι οι άντρες που συνήθως είναι μαζί της, είναι φίλοι της. «Απλωθείτε», είπε και πρόσθεσε: «Μην μου στέλνετε φωτογραφίες στο Instagram, δεν έχετε ελπίδες. Κάποιοι κάνουν και photoshop».

Στο ερώτημα αν η ίδια λαμβάνει γυμνές φωτογραφίες, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ρε φίλε, για ποιο λόγο να στείλεις το μόριό σου; Για ποιο λόγο, δηλαδή, το κάνετε αυτό οι άντρες; Στο Instagram να στέλνετε αυτό το πράγμα; Για ποιο λόγο; Είναι χυδαίο, πέφτετε πολύ στα μάτια μας. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω. Θα πούμε “ουάου”; Αν είναι δυνατόν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δεν την ενημέρωσαν ότι βγαίνει στον αέρα – «Γιατί το κάνετε αυτό; Με εκθέτουν»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τώρα η επιστροφή στο πλατό της Super Κατερίνα μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών του J2US, έγινε χωρίς την καθιερωμένη προειδοποίηση ότι η ίδια και οι συνεργάτες της είναι στον αέρα, ώστε να είναι προετοιμασμένοι. Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να αιφνιδιάζεται από το γεγονός αυτός και έδειξε αμέσως την ενόχλησή της γι’ αυτό που είχε συμβεί.

«Γιατί δεν μετρήσατε 3,2,1 ότι βγαίνουμε; Είστε καλά εδώ; Γιατί το κάνετε αυτό;» ρώτησε σε αυστηρό ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και σχολίασε στη συνέχεια: «Όχι, απλά με εκθέτουν στον αέρα και δεν γίνεται αυτό το πράγμα…».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα, λέγοντας με χιούμορ: «Είχαμε προλάβει και είχαμε ντυθεί. Οπότε μην φοβάσαι» κάτι που δεν βρήκε ιδιαίτερα αστείο η παρουσιάστρια.