Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ισχυρίζεται ότι «ακόμα δεν σκέφτεται» τους άντρες – ακόμα και αφού την είδαν να φιλιέται παθιασμένα με τον Harry Styles στο Τόκιο. «Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρελά, ανακριβή πράγματα για τις σχέσεις μου που λέγονται», είπε το μοντέλο στους Los Angeles Times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

«Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τα παιδιά. Αν και ξέρεις, μερικές φορές απλά συμβαίνουν πράγματα» είπε το μοντέλο. Σε βίντεο, το οποίο εξασφάλισε η Daily Mail, η 31χρονη Έμιλι φαίνεται να χαϊδεύει το μάγουλο του Στάιλς, καθώς φιλιόντουσαν. Αν και ο 29χρονος Στάιλς δεν είπε κουβέντα για τα φιλιά του με το μοντέλο μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι «πάντα τον έλκυε πολύ η Έμιλι», μεταδίδει η Page Six.

Τι είπε η Έμιλι για τον Χάρι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε ότι βγαίνει κρυφά με τον Χάρι Στάιλς εδώ και δύο μήνες – και εξομολογήθηκε ότι μπορεί να είναι «ο ένας και μοναδικός». Σε μια ειλικρινή και εκτενή συζήτηση για την ερωτική της ζωή, η 31χρονη Έμιλι, αποκάλυψε ότι βλέπει τον Χάρι από τις αρχές Φεβρουαρίου και ελπίζει το ειδύλλιο τους να έχει διάρκεια στον χρόνο.

Μιλώντας σε ένα podcast που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου, δύο εβδομάδες πριν εντοπιστεί να ανταλλάσσει φιλιά με τον Χάρι στην Ιαπωνία στις 25 Μαρτίου, η Έμιλι είπε: «Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Είναι υπέροχος. Τι ψάχνω σε έναν σύντροφο; Μου αρέσει κάποιος που είναι πολύ ανεξάρτητος. Νομίζω ότι, για μένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχω μια γεμάτη ζωή».

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο φιλιέται δημόσια με άντρα…

παπαράτσι της Daily Mail «τσάκωσαν» την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να φιλάει παθιασμένα έναν μυστηριώδη άντρα κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής βραδιάς στη Νέα Υόρκη– τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ.

Το 31χρονο μοντέλο φαινόταν πιο χαρούμενο από ποτέ καθώς φιλούσε στα χείλη τον γκριζομάλλη άνδρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.