Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, ύστερα από τις φήμες ότι την απάτησε, και φαίνεται να αδιαφορεί για το γεγονός πως την «ικετεύει για μια δεύτερη ευκαιρία», σύμφωνα με άτομα που είναι κοντά τους.

Η pagesix.com αναφέρει πως το διάσημο μοντέλο είναι αποφασισμένο να βάλει τέλος στην σχέση με τον πατέρα του παιδιού της, ενώ φέρεται να έχει ανακαλύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα κι άλλες απιστίες του, όσο καιρό ήταν παντρεμένοι.

«Ο Σεμπάστιαν την εκλιπαρεί να του δώσει άλλη μια ευκαιρία», ανέφερε μια πηγή που είναι κοντά στην Ρατακόφσκι και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί έκανε την δική της έρευνα και ανακάλυψε ακόμα περισσότερα πράγματα που έκανε πίσω από την πλάτη της».

Η Έμιλι Ρατακόφσκι

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει προσλάβει δικηγόρο, όμως σχεδιάζει το επόμενο χρονικό διάστημα να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

«Αυτό που είχαν ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Σε όλους τους φίλους τους, άρεσε να τους παρακολουθούν στις εφημερίδες και στους τίτλους», ανέφερε ένα άτομο που είναι κοντά στο ζευγάρι.

Ο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ

«Ήταν πολύ όμορφη σχέση, αλλά φυσικά, οι πιο όμορφες σχέσεις έχουν αυτό το άσχημο τέλος. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τη συμπεριφορά του Σεμπάστιαν, και δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά ξέρω ότι και οι δύο ταράζονται. Είναι τόσο θλιβερό», σημείωσε ακόμα το ίδιο άτομο.

Σημειώνεται, ότι η Έμιλι Ρατακόφσκι και ο Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018, ύστερα από δύο εβδομάδες που έβγαιναν ραντεβού, ενώ τον Μάρτιο του 2021 απέκτησαν τον καρπό του έρωτα τους, καθώς το μοντέλο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.