Είναι 16 χρόνια μεγαλύτερος από τη σύζυγό του κατηγορείται στο διαδίκτυο ότι παντρεύτηκε μια γυναίκα που μοιάζει «ακριβώς σαν την κόρη του». Ο 44χρονος Chris Chapin και η 28χρονη σύζυγός του, Savana Chapin, γνωρίστηκαν όταν εκείνη άρχισε να εργάζεται γι’ αυτόν πριν από τέσσερα χρόνια ως κομμώτρια στο κομμωτήριο που διατηρεί στο Gilbert της Αριζόνα.

Εκείνη την εποχή, η Savana δήλωσε ότι δεν ενδιαφερόταν για σχέση, ενώ ο Chris είχε μόλις καταθέσει αίτηση διαζυγίου από την προηγούμενη σύζυγό του.

«Η ζωή μου ήταν κατά κάποιο τρόπο σε ένα τέλμα», παραδέχτηκε ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Awsum Salon σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «Love Don’t Judge» στο YouTube. Ο πατέρας έξι παιδιών είπε ότι όσο περισσότερο χρόνο περνούσε με τη Savana, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσε ότι υπήρχε κάτι «σούπερ ξεχωριστό» μεταξύ τους που δεν είχε νιώσει ποτέ πριν.

Στην αρχή, το ζευγάρι έκρυβε τον δεσμό του – ειδικά από τη στιγμή που η 21χρονη κόρη του Chris, η Tizziana, που την αποκαλούν Tizzi, εργάζεται επίσης στο κομμωτήριο. Αλλά κυρίως, ανησυχούσαν ότι θα τους έκριναν.

Το ζευγάρι παραδέχτηκε ότι υπήρξε κάποια «διαμάχη» στο κομμωτήριο όταν είπαν σε όλους ότι βγαίνουν. Αποκάλυψαν ότι κάποιοι από τους συναδέλφους τους κατηγόρησαν ακόμη και τη Savana ότι «διαλύει το σπίτι» του και υπέθεσαν ότι ο Chris είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της λόγω της διαφοράς ηλικίας τους και της δυναμικής εξουσίας.

«Η Tizzi αρχικά ήταν πολύ απογοητευμένη», παραδέχτηκε η Savana, αν και αυτό δεν τους εμπόδισε να ερωτευτούν και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. «Τώρα είμαστε οι καλύτερες φίλες και είναι το μικρό μου δεξί χέρι», είπε η μητριά.

Το ζευγάρι έχει πλέον τρία παιδιά μαζί, εκτός από τα τρία παιδιά που ο άντρας έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του.

Η Savana άρχισε να δημοσιεύει για την κοινή τους ζωή στο TikTok, το οποίο, όπως είπε, επικρίθηκε έντονα από αγνώστους στο διαδίκτυο.

«Είχα κάνει το λάθος να βάλω την ηλικία μου και την ηλικία της Tizzi πά [σε ένα από τα βίντεό μου]», εξήγησε η Savana. «Απλώς ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος μαζικός ανεμοστρόβιλος αρνητικών σχολίων», συνέχισε. «Τα περισσότερα από αυτά ήταν προσανατολισμένα προς τον Chris».

Ορισμένοι χρήστες σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας, ενώ πολλοί σχολιαστές ανέφεραν και τις ομοιότητες μεταξύ αυτής και της Tizzi και πόσο τους κάνει να νιώθουν άβολα.

«Θα τραυματιζόμουν αν ο μπαμπάς μου παντρευόταν κάποια που μοιάζει ακριβώς με μένα», έγραψε κάποιος. «Θέλεις να βγαίνεις με την κόρη σου;» ρώτησε ένας άλλος.

«Μοιάζετε σαν αδελφές», παρατήρησε ένας άλλος.

Παρά την κριτική, το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει την οικογένειά του και δεν νοιάζεται για το τι λένε οι haters – και είναι ενθουσιασμένοι που οι άνθρωποι γίνονται πιο αποδεκτοί με την πάροδο του χρόνου.