Την πιο εντυπωσιακή και royal εμφάνισή της έκανε η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου Καμίλα Πάρκερ η οποία φόρεσε την περίφημη τιάρα Greville και ένα διαμαντένιο περιδέραιο από την συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν τους ο ομοσπονδιακός πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στο «Bellevue Palace» στο Βερολίνο την Τετάρτη (29/3), η Καμίλα απέδωσε φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ και στην γιαγιά του συζύγου της, επιλέγοντας δύο από τα κοσμήματά τους.

Σύμφωνα με το tatler η βασιλική σύζυγος φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες του αγαπημένου της βρετανού σχεδιαστή Μπρους Όλντφιλντ (Bruce Oldfield) και το συνδύασε με εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια και βραχιόλι.

Το περιδέραιο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τα βρετανικά ΜΜΕ ήταν δώρο γάμου στην βασίλισσα Ελισάβετ το 1947, ενώ το διαμαντένιο διάδημα «Greville» ήταν το αγαπημένο της βασιλομήτωρος. Δημιουργήθηκε για την Μάργκαρετ Γκρεβίλλ (Margaret Greville) την βρετανίδα φιλάνθρωπος που έζησε στις αρχές του 20ού αιώνα.

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του βασιλικού ζευγαριού εκτός Ηνωμένου Βασιλείου από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο και η μοναδική μέχρι την στέψη στις 6 Μαΐου στο Λονδίνο.