Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι έτοιμος να βγει στη σύνταξη σε ηλικία μόλις 29 ετών. Οπλισμένος με 200 εκατομμύρια δολάρια μετά την πώληση των μουσικών του δικαιωμάτων, πηγές ανέφεραν ότι ο τραγουδιστής θέλει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, Hailey Bieber.

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η διασημότητά του τον βαραίνει πολύ», αποκάλυψε ένας φίλος του, προσθέτοντας ότι μίλησε ακόμα και με επαγγελματίες ψυχικής υγείας. «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη», εξήγησε ο ίδιος.

Πέρυσι, ο πάλαι ποτέ εντυπωσιακός τραγουδιστής έκλεισε ξαφνικά την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour», μόλις 49 ημέρες μετά την έναρξη των 132 εμφανίσεών του, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και εξάντληση.

«Ο Justin αισθάνεται ότι η πίεση της μουσικής βιομηχανίας δεν του κάνει καλό», αποκάλυψε ένα πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος στο RadarOnline.com. «Θέλει απλώς να εξαφανιστεί με τη Hailey και να απολαύσει τα χρήματά τους».

Η μάχη του με το σύνδρομο Ramsay Hunt

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, ο Justin Bieber αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο είχε παραλύσει εν μέρει το πρόσωπό του.

«Ο ιός που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου, μού προκάλεσε παράλυση», είπε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του προς τους followers του. «Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει, δεν μπορώ να χαμογελάσω από τη μία πλευρά του προσώπου μου. Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται. Οπότε, ναι, έχω ολική παράλυση στη μια μεριά του προσώπου μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.