«Ed Sheeran: The Sum of It All» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για την προσωπική και καλλιτεχνική ζωή του, που θα κυκλοφορήσει από την Disney+ στις 3 Μαΐου και θα συμπέσει με την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Εντ Σίραν που θα γίνει στις 5 Μαΐου.

«Ήμουν πάντα πολύ προσεκτικός στην προσωπική μου ζωή. Το μόνο ντοκιμαντέρ που έκανα ποτέ ήταν ένα που επικεντρώθηκε στη σύνθεση των τραγουδιών μου. Η Disney με πλησίασε για να κάνω ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών και ένιωσα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να αφήσω τον κόσμο να μπει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα το απολαύσει» είπε.

Και τα τέσσερα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα και αποτελούν μέρος ενός συνόλου από ειδικά μουσικά ντοκιμαντέρ στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η πλατφόρμα να διευρύνει το περιεχόμενό της. Στις 17 Μαρτίου, η Disney+ κυκλοφόρησε ειδική εκπομπή για τους U2 με τίτλο «Bono and the Edge: A Sort of Homecoming, with Dave Letterman».

«Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ, θα αποκαλύψουμε μια πλευρά του Εντ Σίραν που οι θαυμαστές του δεν έχουν ξαναδεί», δήλωσε η Ayo Davis, πρόεδρος της Disney Branded Television.