Μια μητέρα από την Καλιφόρνια και μοντέλο του OnlyFans – η οποία κατηγορήθηκε για την επεξεργασία των φωτογραφιών της ώστε να μοιάζει με παιδί – έβαλε τέλος στη ζωή της. Η Diana Deets, η οποία ήταν γνωστή στο διαδίκτυο ως Coconut Kitty, αυτοκτόνησε στις 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στη σελίδα της στο Instagram που απευθύνεται σε «όλους όσους αγαπούν και θαυμάζουν την Coconut».

«Είναι άδικο. Η ζωή είναι άδικη. Μακάρι να μπορούσατε να τη γνωρίσετε όπως τη γνώρισαν οι φίλοι και η οικογένειά της. Βλέπετε, ήταν ένα φως σε αυτόν τον κόσμο. Πραγματικά ήταν πάντα λαμπερή. Ποτέ δεν μπορούσες να επιβραδύνεις αυτό το κορίτσι», ενημερώνει η ανακοίνωση τους περισσότερους από 5,4 εκατομμύρια followers της.

«Ήταν τόσο δυνατή, αλλά και τόσο ευγενική με τη μεγαλύτερη καρδιά που γνωρίσαμε ποτέ. Πάντα προσπαθούσε να ανεβάζει τους πάντες γύρω της. Ήθελε όλοι να κερδίσουν», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η ηλικία της Deets παραμένει ασαφής, καθώς το μοντέλο αρνήθηκε να την αποκαλύψει, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν 24 ετών, σύμφωνα με τη New York Post.

Η Deets περιγράφηκε ως «ο τύπος του ανθρώπου που θα παρατούσε τα πάντα για να σε βοηθήσει με τα προβλήματά σου και θα ήταν πάντα στη κοντά σου».

Σύμφωνα με ένα άρθρο του 2021 στο Rolling Stone, η Deets είχε επικριθεί για την επεξεργασία των εικόνων της ώστε να μοιάζει με παιδί – με κάποιους να την κατηγορούν ότι εξυπηρετεί παιδόφιλους.

«Όντως κουράστηκα από τους ανθρώπους που σχολίαζαν την εμφάνισή μου», δήλωσε στο περιοδικό. «Με ενοχλούσε κάπως».

Όταν ρωτήθηκε για την πραγματική της ηλικία, η Deets αρνήθηκε να την αποκαλύψει στο Rolling Stone – χαρακτηρίζοντάς την «άσχετη».