Στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκεται αρκετά συχνά η καλή τους φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αρκετές από τις κοινές στιγμές που περνάει με τους φίλους.

Στιγμές που συνήθως προσφέρουν πολύ γέλιο τόσο στους ίδιους όσο και στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έκανε νέα ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram με τη φίλη της να δοκιμάζει το μητρικό γάλα από το μπιμπερό του νεογέννητου μωρού της. Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Ιωάννα Τούνη παρακολουθεί τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να ρίχνει μικρές ποσότητες από το γάλα σε ένα κουτάλι και να το δοκιμάζει, ενώ και οι τρεις τους ξεσπούν σε γέλια.

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε το βίντεο και έγραψε μεταξύ άλλων: «Γευστικές απολαύσεις. Πέρα από την πλάκα δεν ήξερα ότι το μητρικό γάλα είναι τόσο γλυκό και νόστιμο. Έχω πάθει σοκ. Τώρα καταλαβαίνω γιατί το μικρό πιράνχας κλαίει όλη μέρα και θέλει βυζάκι».

Από την πλευρά της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναδημοσίευσε το βίντεο σχολιάζοντας: «Ειλικρινά είναι υπέροχο. Σαν ζαχαρούχο γάλα με καρύδα».