Ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, για τη σύντροφό του. «Δεν τη συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του», ήταν η δήλωση του πρώην μοντέλου.

«Εγώ δεν μίλησα για καμία σύντροφό μου. Δεν έχω προκαλέσει ποτέ συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Θα σας το πω ειλικρινά, το τελευταίο που θέλω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να κρίνω τις συμπεριφορές της πρώην συζύγου μου» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι σχέσεις μας είναι άριστες. Πρόσφατα γιορτάσαμε τα γενέθλιά μας, γιατί τυχαίνει να πέφτουν πολύ κοντά τα γενέθλια της κόρης μου, τα δικά μου και της πρώην συζύγου μου. Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις είμαστε και οι δυο παρόντες. Βρισκόμαστε σε ένα εξαιρετικό σημείο κοινωνικά και οι δύο. Δεν θέλω να κριτικάρω τίποτα, μου είναι και αδιάφορο».

«Μετά τον χωρισμό μας το 2007 και επειδή στενοχωρήθηκα πάρα πολύ έναν χρόνο να ασχολούνται τα media με διάφορες λεπτομέρειες, δεν θέλω να μπω πάλι σε μία τέτοια κατάσταση. Δεν θέλω ένα τοξικό περιβάλλον, θέλω να προστατεύσω την ηρεμία μας», συνέχισε ο ποινικολόγος.

«Οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ»

Παράλληλα έστειλε μήνυμα σε «οποιοσδήποτε τολμήσει να αναμείξει τα παιδιά μου σε οποιαδήποτε διαδικασία κουτσομπολιού, θα δει θρίλερ, σας το λέω ευθέως. Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω μία κακή κουβέντα για την πρώην σύζυγό μου, δεν με έχετε ακούσει ποτέ να πω κάτι έξω από την επιστημονική – μορφωτική εξέλιξη των παιδιών μου. Αφήστε τα έξω από οτιδήποτε. Ήταν 5 και 2 ετών, όταν έγινε αυτός ο χωρισμός και δεν έχουν στήσει ούτε έναν καβγά στο σπίτι μας».

«Αν θέλατε να πούμε μόνο γι’ αυτό το πράγμα, τότε κακώς επικοινωνήσατε μαζί μου»

Η σύνδεση πάντως δεν ήταν καλή και προς το τέλος της συνομιλίας ο Γιώργος Λιάγκας τον ευχαρίστησε και ανανέωσε το ραντεβού για να μιλήσουν για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Δεν ξέρω γιατί δεν με ακούτε αλλά εάν ο λόγος είναι γιατί θέλατε να πούμε μόνο γι’ αυτό το πράγμα, τότε κακώς επικοινωνήσατε μαζί μου» αντέδρασε ο Αλέξης Κούγιας και η σύνδεση κόπηκε.